MZP egy látnok volt a kampány idején, nem véletlenül tetszelgett a Megváltó szerepében. A büdös életbe: hát nem kell annyit zuhanyozni no! Ez a megoldás!- mondta még miniszterelnök-jelöltként. Lám egy német lap is alátámasztja állítását orvosi bizonyítékokkal: a testszag pár héten belül elmúlik és ami fő: borsot lehet törni Putyin orra alá.

Robert Habeck szövetségi gazdasági miniszter az orosz energiaellátástól való függőségre tekintettel energiatakarékosságra szólította fel a németeket, ennek jegyében pedig a Bild a következő címmel közölt cikket:

Zuhanyozz kevesebbet, csökkentsd az energiaköltségeket!

„A zuhanyzás vagy fürdés nélkülözése, a gyakoriság csökkentése – nem higiéniaellenes ez? Nem, éppen ellenkezőleg! Mert az, hogy nem tesz különösebben jót a bőrnek, ha minden nap szappannal súroljuk és mossuk le, nem újdonság” – írja a lap, hangsúlyozva, hogy ez nemcsak a németek bőrének tesz jót, hanem Putyinnak is borsot tör az orra alá.

Robert Habeck az energiafelhasználás csökkentését kérte a lakosságtól.

A Mandiner tudósításából kiderül, hogy a német lap megkérdezett egy bőrgyógyászt is, hogy alátámassza a lap állítását, az orvos pedig azt mondta, a napi zuhanyzás megszüntetése következtében elszaporodnak a jó baktériumok a bőrön, aminek következtében például elmúlhat az ekcéma. A kellemetlen testszag pedig a bőrgyógyász szerint három hét alatt elmúlik.

Forrás: Magyar Nemzet

Kiemelt kép: shutterstock.com/illusztráció