Azt hiszem abban megegyezhetünk, hogy manapság egy teljes, „bértudósokból” és liberális újságírókból álló globális hálózat terjeszti a félelmet a vírusokról, a háborúkról, az élelmiszerhiányról, a világvégéről és „objektív adatokkal” támasztja alá mindezeket. Nem állítjuk, hogy a félelmek egyáltalán nem jogosak, de azt igen, hogy ez nem más, mint a globális elitek propagandamunkája, akik éppen a félelemkeltés segítségével akarják irányítani az emberiséget.

Az „elit” egyik tagja Bill Gates milliárdos is, aki ugyan nem volt képes egy hibátlanul működő számítógépes szoftvert kitalálni (talán nem véletlenül – a szerk.), de a Windows „atyjaként” mégiscsak megélte az amerikai álmot, majd a vagyona és a politikai kapcsolatai révén elkezdett „világmérnökként” működni a (korábbi) felségével együtt létrehozott alapítványán keresztül. Ja és persze (Soroshoz hasonlóan) az egészet leöntötte a „nagy humanitárius” szósszal, mert az eddig is bevált és még mindig tízmilliók hiszik el, főként, ha megfelelő médiatámogatást kap az ötletei mögé.

Bill most éppen egy új könyvet jelentetett meg, amelynek címe: „Hogyan előzzük meg a következő világjárványt?”. Ugyan, ki mondaná, hogy ez érdektelen téma, megtámogatva körülbelül 6,2 millió Covid-19 halottal? Ráadásul Gates a Financial Timesnak adott interjújában arra is figyelmeztetett, hogy a legrosszabb még hátravan. (Ezzel is kiváló érzékkel reklámozta a könyvet…)

„Még mindig fennáll annak a veszélye, hogy ez a világjárvány egy olyan változatot hoz létre, amely még jobban elterjedhet és az eddiginél még halálosabb”

– mondta. Bár – tette hozzá – ő nem akar a „végzet hangja” lenni, ( na persze… – a szerk.) annak a lehetősége, hogy „a legrosszabbat még nem is láttuk”, „a jóval 5% feletti halálozással ” – ezért az eddigieknél jobb és tartósabb védőoltásokra van szükség.

Ugye érezzük az emberiségért való aggódást?

Amelynek csak az ad egy vajszínű árnyalatot, hogy Gatesnek közvetlen és közvetett részesedése is van az olyan vakcinagyártókban, mint a BioNTech, a Pfizer, a Moderna stb., valamint az oltóanyagok értékesítéséből, nem beszélve a PCR és egyéb tesztekből származó nyereségéről.

De ez még nem minden. A milliárdos oligarcha megismételte felhívását egy globális katasztrófaelhárítási csoport felállítására. Már nevet is adott neki. Ez lenne a Global Epidemic Response and Mobilization (GERM), amelyet legalább évi 1 milliárd dollárral finanszíroznának a befektetők. Gates szerint a program költsége „nagyon csekély az előnyökhöz képest”, és a világ vezetőinek azon képességére ad majd választ, hogy ki, mekkora felelősséget vállal.

A könyvben idézi az Outbreak című filmet, amelynek az elején van egy jelenet, ahol három kormányzati virológus érkezik helikopterrel egy távoli faluba. A falu nagy része a közelmúltban elpusztult addig ismeretlen, ebola-szerű tünetek miatt. A hősök holdruhát viselnek és hozzálátnak, hogy megfékezzék a járványt, mielőtt az még több embernek ártana. „Ez egy inspiráló jelenet – teszi hozzá. Remélem, ez hamarosan megváltozik, mert ez az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk a következő világjárvány megelőzése érdekében.”

Gates a múlt hónapban Vancouverben tartott TED-előadásán is kifejtette a  könyvében tárgyalt koncepciót, és elmondta, hogy egy-egy olyan csoportban (mint amilyen a filmben három emberből állt) legalább 3000 orvos, epidemiológus, politikai és kommunikációs szakértő, valamint diplomata lesz és az egészet a WHO fogja irányítani.

Naná, hogy Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO igazgatója méltatta Gates könyvét, és egyetértett a milliárdossal abban, hogy

„le kell vonnunk a Covid-19 tanulságait, és innovációra van szükségünk, hogy gyors, méltányos egészségügyi megoldásokat tudjunk nyújtani a következő világjárvány megelőzésére”.

Ezzel megint csak az a gond, hogy a Gates Alapítvány a WHO második legnagyobb magánadományozója, befektetések tekintetében csak az Egyesült Államok kormánya előzi meg. Ezen kívül Gates Bill a GAVI Vaccine Alliance-t is finanszírozza, amely szintén a WHO finanszírozója. Ezek után természetes, hogy Gates szerint a következő pandémia „vezérlője” csakis a WHO lehet, mégpedig globálisan. Persze, ez a gondolat ismét bűzlik a „világkormány”, még pontosabban az amerikaiak által vezetett világkormány és új (nemzeteken kívüli) világrend gondolatától.

A leendő globális járvány elleni védekezést tehát – ha tetszik az embereknek, ha nem – a WHO irányítaná, akinek pedig ez nem tetszik, majd jön a NATO és a pandémia-hadsereg, hogy érvényt szerezzen a közjónak.

Hogy mindez csak egy világmérnök fantázia-szüleménye? Ó, nem az!

Máris készül egy úgynevezett Pandémiaszerződés, másrészt a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat módosítása, amelyről a májusi Egészségügyi Világgyűlésen szavaznak. A tervek szerint a  Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (IHR) jogilag kötelező erejűvé válik, és elsőbbséget élvez majd a tagországok alkotmányaival szemben. Májusban kell dönteni, és novembertől kell alkalmazni – írta a Wochenblick.

Kép: AP