Kirúghatják a munkahelyéről azt a gyermekvédő tanárt, aki ellenezte a nemváltó műtéteket. Egy Milwaukee-i általános iskolai tanácsadó ellen „erkölcstelen magatartás” miatt folyik állami vizsgálat, miután felszólalt a gyerekeken végzett „nemváltó” műtétek ellen.

Marissa Darlingh levelet kapott a wisconsini közoktatási minisztériumtól április 29-én, amelyben figyelmeztették, hogy visszavonhatják állami engedélyét, ha a vizsgálat azt állapítja meg, hogy „erkölcstelen magatartást” tanúsított egy Madisonban tartott feminista (!) tüntetésen.

A (DPI) vizsgálatot indított annak eldöntésére, hogy indítson-e eljárást Ön ellen az oktatói engedély visszavonására. – áll a levélben.

A levél konkrétan idézi Darlingh szavait a tüntetésen, amivel ellenezte a gyermekek nemének megváltoztatását. A közösség egyik tagja által benyújtott jelentés és videó szerint Ön 2022. április 23-án részt vett egy Madison-i rendezvényen, amelyen iskolai tanácsadóként azonosítja magát. – folytatódik a levél.

A videón azt mondja, hogy b..d meg a transzneműséget. Ön azt állította, hogy nem hiszi, hogy a gyerekeknek hozzá kell férniük a hormonokhoz vagy a műtéthez.

Darlingh elismerte, hogy részt vett a gyűlésen, ahol ő volt az egyik felszólaló.

„Ellenzem, hogy a gender-ideológia valaha is bekerüljön az iskolám falai közé.” – mondta Darlingh a The Center Square szerint.

„Csak a holttestemen keresztül tanulhatnak a gender-ideológiáról. Az én felügyeletem alatt álló tanulóim közül soha, de soha senki nem fog nemi átalakuláson átesni.”

A DPI figyelmeztette, hogy a nyomozás „meg fogja állapítani, hogy van-e alapja az erkölcstelen magatartásra vonatkozó vádaknak”, és lehetőséget adtak a tanárnak, hogy a vizsgálat előtt lemondjon, de Darlingh inkább a harcot választotta.

Szerdán a Wisconsin Institute for Law and Liberty megígérte, hogy pert indít Darlingh nevében, ha az állam megpróbálja felfüggeszteni vagy visszavonni az engedélyét a transzneműséggel vagy a trágárságokkal szembeni tiltakozása miatt.

Az állam egyszerűen megpróbál megbüntetni egy állami iskolai tanácsadót a gender-ideológiával kapcsolatos nézeteiért – mondta Luke Berg, a WILL munkatársa.

Ez az első kiegészítés (szólásszabadság – a szerk.) klasszikus, egyértelmű megsértése, és az állam szövetségi perre számíthat, ha ez megtörténik. Darlingh azt mondta, hogy semmi sem fogja megváltoztatni a véleményét a kérdésben.

A gender-ideológia gyermekekre gyakorolt ​​ártalmairól alkotott nézeteimet a gyermekek szolgálatára és védelmére irányuló vágy határozza meg – mondta Darlingh közleményében.

Ezért kerültem az oktatásba. Szeretni fogok és szolgálni fogok minden gondozásom alatt álló gyermeket, bármiről is legyen szó. De nem fogok visszavonulni az állam fenyegetése miatt.

Forrás: 888.hu

Kiemelt kép: Milwaukee Press Club