Jaj, de unom már! Ha valamely LMBTQ-szervezet, vagy a BLM- kitalálja, hogy holnaptól a csokifagyi rasszista jelkép, akkor komolyan mondom kiugrom az ablakon.

Most a gyerekeket vádolják, hogy kifütyülték az angolok térdepelését. Emlékeim szerint az az UEFA célja, hogy a sportág-a többi sporthoz hasonlóan-politikamentes legyen, ne jelenjelek meg politikai szimbólumok a meccseken. (Lásd még Harry Kane karszalagját is!)

Ehhez képest szivárványos zászlókkal lehet rohangászni a pályán és lehet provokálni különféle rítusokkal, amivel ha nem értesz egyet-akkor rossz gyerek vagy: kirekesztő, rasszista, homofób és még sorolhatnám.

Lassan már csak csecsemőket lehet bevinni a stadionokba, vagy demens aggokat, bár biztos azok is veszélyesek!

Úgy tűnik megint előtérbe kerül a fagyi-kérdés, Hofi Géza szenzációs produkcióját idézzem, amibe még a „néger is belefehéredett”.

Kellene birtokolnunk a normalitásnak csak egy minimális szintjét ahhoz, hogy ne essenek teljesen szét a közösségek. Ne követeljenek piszoárt a nők, átműttetést a fiatalok, gyerekszülési lehetőséget a férfiak.

Igen a magyar gyerekek azt tanulták- nagyon helyesen-

hogy a magyar csak Isten előtt hajt térdet. Semmilyen földi eszme ezt nem követelheti meg!

Nézzük csak mit ír a Daily Mail az UEFA egyre nyakatekertebb szabályaira tekintettel:

„Az egyedüli szurkolók, akiket megbüntettek, az angolok, akik nem juthattak be. Hogy még nevetségesebb legyen az egész, a gyerekek, akiket beengedtek, az angol himnusz tiszteletteljes végig hallgatása után hangosan kifütyülték az angol labdarúgókat, amikor a rasszizmus elleni tiltakozásként térdre ereszkedtek a kezdés előtt. Szóval az ötlet, hogy gyerekeket engedjenek be a stadionba, már az előtt visszaütött, hogy elkezdődött volna a meccs. Tapsoljuk meg az UEFA-t ezen a ponton. Egyértelművé tette, hogy nem elkötelezett a rasszista viselkedés büntetését illetően. Egyáltalán nem. Ez a meccs a magyar szurkolók számára maga volt a karnevál. Dehogy büntetés. Olyan meccs volt, ahol a kedvenceikért lelkesedők folyamatos drukkolásukkal előnyt jelentettek a csapatuknak. Ez nem büntetés. Még egyszer: ez egy bohózat”

Hívhatnák a Hofit, ő profi benne!

Kiemelt kép: Facebook