Na megint előjött a fagyi kérdés, melybe Hofi szerint még a néger is belefehéredik. Különös, én már egy régi ember vagyok, de még az átkosban, amikor létezett antifasiszta népfront meg partizánszövetség, meg mifene, akkor is volt fagyi kérdés, meg fagyi zavargások. Isten biza így mondta „faji” a TV-Híradóban Ipper Pál, vagy Pálfi József, még a Gedeon Pál is!

Most a polkorrekt, cool-világban nem létezik már fagyi kérdés hál’Istennek. Most legfeljebb fajtai kérdés létezhet, meg fajtai zavargások, meg fajtai migráció, meg fajták keveredése, hát oké, legyen: fajta rajta, ahogy Józsi bácsi mondaná a falu szélén.

Na, most halkan jegyzem csak meg, hogy

a Homo sapiens sapiens nem egy árja faj – kedves liberálfasiszta barátaim -, hanem a Homo-család legsikeresebb tesója.

Miután feltehetően – a legutóbbi kutatások szerint – együtt éltek néhány emberfajjal, például a neandervölgyiekkel, meg a mai orosz területeken egykor élő gyenyiszovaiakkal, így párosodtak (bocsánat házasodtak) is egymással. Vagyis génkészletünkben kinek-kinek mennyi, de vannak nem sapiens mintázatok is. Szóval a homo sapiens is egy kevert faj. Na már most, ha ez így van – erről egy izraeli tudós Noah Harari bőséggel mesél Sapiens című híres könyvében – akkor ez a tény a fagyi kérdések melegágya lehet. (Mondjuk 3% alatt árja sapiens, felette meg nem árja!)

Persze Isten őrizz mindez! Csak azért hozom fel, hogy mennyire álságos és obskúrus hegyezni ezt a fagyi kérdést. Mindazonáltal a tényeket kár lenne tagadni és szokás szerint dogmává tenni a tudományosan sem igazolható dolgokat.

De el tudom fogadni mindenkinek az érzékenységét, hiszen a fajelmélet valóban iszonyú szenvedéseket zúdított a világra, az alsóbb és felsőbb rendű fajok szétválasztásának szándéka és gyakorlata elfogadhatatlan.

A II. világháború előtt fajokról beszéltek, aztán a fajelmélet szörnyűségeit meghaladva, magát a kifejezést a homo sapiensre szűkítve szép lassan – követve Darwin és az evolúció világfáját – fajtákról kezdtek beszélni. Fekete, sárga, bronz, fehér, eszkimó fajtákról beszéltek és ez helyes is, mert valahogy mégis kell különbséget tenni akkor is, ha lényegében mindnyájan és diszkrimináció mentesen az emberi fajt képviseljük. (Nem csak a homo sapienst!)

Érdemes lenne inkább a Jóisten által teremtett EMBERRŐL beszélni!

Fiatalkoromban a VIT-plakátokon különböző színű kezek kulcsolódtak egymásba – az internacionalista világtalálkozó jelképeként (ma mindez globalista szivárvány), miközben faji, ismétlem faji zavargások miatt verték a feketéket. (Mondjuk ők sem voltak ma született bárányok, kirakatokat törtek be, gyújtogattak, erőszakoltak, mint elnyomott faj(ta).

Talán mondanom sem kell, hogy a szemantikai környezet meglehetősen sokszínű, ezért a szavak helyett érdemes a mondandóra koncentrálni. A bálványosi szabadegyetemen elhangzó Orbán beszédben mindenki, aki jóindulatúan hallgatta, azt fedezhette fel, hogy Magyarországot – eltérően Nyugat-Európától – nem sok-fajta ember lakja, nem jellemző a fajtakeveredés, hanem többnyire a fehér fajtához tartozó népek élnek itt és azt szeretnénk, ha ez így is maradna. Biológiai és kulturális vonatkozásban egyaránt.

Ez egyáltalán nem rasszizmus. Persze ezt a szót is az érdekeknek megfelelően használják liberális barátaink. (Aki fehér embert ver, az nem rasszista, csak bűnöző, ha diszkriminálja, akkor sem, csak „jogos” történelmi igényeit hajtja be!)

A magyarok többsége nem szeretné, ha a (kötelező)migráció révén jelentős, netán erőszakos fajtakeveredés jönne létre Magyarországon. Meg szeretné őrizni hitét, hagyományait és kultúráját-, ennek minden biológiai, kulturális, vallási velejárójával együtt. Ha „vegyes házasságok” egyes emberek szabad akaratából – még szebb, ha Isten előtt -megköttetnek, hát sebaj (nagyon sok helyes, kávészínű, gyűrűs hajú és vágott szemű gyermek rohangászik körülöttünk és nagyon jól van ez így), csak a tömeges és erőszakos betelepítés veri ki a biztosítékot. Főleg akkor, ha a jogaik között megjelennek mondjuk a Korán törvényei és azt – ahogy a történelem során a gyaurok ellen – alkalmazni szeretnék közöttünk. Nyugat-Európában már a Saria uralkodik több nagyváros veszélyes negyedében, ahová fehér(!!)ember nem teheti be a lábát, csak mert fehér. Pontosabban nem javasolt!)

Hegedűs (a háztetőn) antiszemitizmust muzsikál és lemond (ja, nem!). A faj, fajta között megy az ideológiai szájtépés miközben a lényeg, amiről a miniszterelnök beszélt természetesen a háttérbe szorul. Ennek zanzája pedig Orbán bécsi szavaival a következő:

„nem ravaszkodok, utalok, kerülgetem a forró kását, világos, direkt álláspontom van, magamat migráció- és bevándorlásellenes politikusként definiálom. Ez nem faji kérdés, ez kulturális kérdés. A civilizációnkat úgy akarjuk fenntartani, ahogyan az most van”.

Kiemelt kép: Youtube