Előre brit komcsik, globalisták és potenciális gyilkosok, vesszen a mocskos életvédelem és az aljas imádság! Úgy tűnik, a szigetországban is elszabadult az elmebaj.

Az elmúlt időszakban egyre gyakrabban és erőteljesebben nyilvánulnak meg a keresztények elleni támadások. Augusztus 31-ig tart például az a konzultáció Bournemouth-ban, ahol a helyi tanács egyfajta cenzúrazóna bevezetéséről dönt majd – egy abortuszklinika miatt.

Egy úgynevezett „pufferzóna” létrehozását javasolják az intézmény körül, ahol kifejezetten az imádság és más életvédő tevékenységek betiltására törekednek. A javaslat szerint tilos lenne:

Az abortuszszolgáltatásokkal kapcsolatos problémákkal kapcsolatos tiltakozás, beleértve, de nem kizárólagosan a grafikus, szóbeli vagy írásos eszközöket, imát vagy tanácsadást
Kísérlet vagy tényleges beavatkozás, megfélemlítés vagy zaklatás a szolgáltatás igénybevevőinek vagy a BPAS klinika alkalmazottainak
Szöveg vagy képek megjelenítése, zene, hang- vagy hangfelvételek lejátszása az abortusszal kapcsolatban
Virrasztást tartani, ahol a tagok hallhatóan imádkoznak, vagy felolvassák a Szentírást, énekelnek, szenteltvizet szórnak a földre, vagy keresztet vetnek, ha azt látják, hogy egy szolgáltatást igénybe vevő jár el mellette.

Kiderült az is, hogy az általuk meghatározott zónán belül lenne egy „kijelölt terület”, ahol legfeljebb négy ember tartózkodhatna „békés tiltakozásként” – azonban az imádkozás és a Szentírás recitálása továbbra is tilos lenne. Bárki, aki megszegné ezen szabályok valamelyikét, akár 1000 GBP-ig terjedő pénzbírsággal is büntethetővé válna – olvasható a Christian Concern beszámolójában.

2022plusz: Egyszerűbben fogalmazva tilos a magzatgyilkossággal szembeni minden cselekedet, felvilágosítás. Mi ez, ha nem véleménydiktatúra? Persze az a kérdés, kik választották meg  a Bournemouth-i helyi tanács tagjait? Kik szavaztak bizalmat a magzatgyilkosságok támogatóinak? Vagy, ha nem lehetett előre tudni, milyen aljasságokra képesek, akkor hol marad a tiltakozás?

De ahogy a mi zenebohócunk, Eötvös Gábor mondta: Van másik! Na látod?

Kirúgták munkahelyéről egy brit keresztény kispárt vezetőjét, amiért választási kampányában hitének megfelelően fogalmazta meg álláspontját a házasságról. Maureen Martin az Egyesült Királyság egyik keresztény pártjának (Christian People’s Alliance) prominense, aki korábban indult London egyik választókerületében polgármester-jelöltként, ekkor fogalmazta meg véleményét arról, hogy szerinte “a házasság egy férfi és egy nő között köttetik”. Emiatt jelentették fel gyűlöletbeszéd miatt, majd menesztették állásából is.

A világ a pusztulás felé tart. Eddig csak araszolt, most már egyre gyorsabban rohan a szakadék felé. Ne legyen kétségünk, ha ezeken az őrülteken múlik, bele is ugrik majd.

De legalább mi nem sietünk a vég felé…

Forrás és címkép: PestiSrácok

Címképen: Maureen Martin, az elbocsájtott keresztény politikus