Az összefogás arca, a tolerancia hirdetője, Karácsony Gergely Facebook-posztban gyalázza a politikai ellenfeleivel azonos ideológiai platformon lévő médiumokat: „Úgy általában azzal értek egyet, amit Baranyi Krisztina is képviselt a minap: a propagandista lakájmédia nem sajtó, a hatalmi érdekek kiszolgálása nem keverendő össze az újságírással.”

Mindenki főpolgármestere szerint szóra méltatni azt, amit összehazudnak, legtöbbször nem érdemes.

„Megvetem azt a politikát, ami mentes minden erkölcsi megfontolástól és olyan ösztönlénynek nézi a magyarokat, akikről azt feltételezi, hogy nem érdekli őket semmi más, csak hogy kit hibáztassanak a nehézségekért. Ennek a megvetésre méltó politikának a legfontosabb eleme az erkölcsi normákon alapuló megközelítés elutasítása, a „jó” és a „rossz” megkülönböztetése helyett a “mi” és “ők” állandó szembeállítása. Budapest ragaszkodik a saját erkölcsi normáihoz, és azokból továbbra sem enged.”

Az álszent farizeus teljes agymenése ITT olvasható.

Címlapkép: Illusztráció / Borítókép: Baranyi Krisztina (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP), a IX. kerület polgármestere sajtótájékoztatót tart a Fudan Egyetemre és az álláskeresési járadékra vonatkozó népszavazási kezdeményezésekhez szükséges aláírásgyűjtő ívek átvétele után a Nemzeti Választási Iroda előtt 2021. december 15-én.