Meghívó a Déli Harangszó Labdarúgó Vándorkupára

2023.12.10.

Szeretettel meghívjuk Önt december 10-én, advent második vasárnapján, délelőtt 11 órától a sepsiszentgyörgyi Sepsi Arénában rendezett adventi eseményre.

A közelmúlt tragikus eseményei megmutatták, hogy a szerződések nem tudták elhozni a békét, amire mindannyian vágyunk. Az érték- és érdekbeli különbségek minden korábbinál mélyebb törésvonalakat alakítanak ki országokon belül és országok és népek között. Saját kezünkbe kell vegyük a közös sorsunkat, hogy megteremtsük számunkra és a jövő nemzedékek számára a tartós béke alapjait a Kárpát-medencében és környékén.

Szeretettel meghívjuk Önt december 10-én, advent második vasárnapján, délelőtt 11 órától a sepsiszentgyörgyi Sepsi Arénában rendezett adventi eseményre, amelyen, négy nemzetközi ifjúsági csapat részvételével bemutatjuk az általunk szervezett Déli Harangszó Labdarúgó Vándorkupát (DHLV) melynek célja a Kárpát-medencei fiatalok közötti tartós barátság és béke építése.

Ennek a küldetésének mai megerősítéséért hoztuk létre a PULSATIO MERIDIANA Zrt. / Déli Harangszó - gazdasági platformot, (melynek nagyrészvényesei a Szent Ferenc Alapítvány felnőtt fiataljai, es a MATE - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem) amelynek célja, hogy megmutassa a jövő generációi számára, hogy a korábbi kudarcok és a mai nehézségek ellenére lehetséges a társadalmi érték és a gazdasági érték képződését összhangba hozni a kárpát-medencei otthonunk iránt érzett felelősséggel.

A déli harangszó világszerte nemzetünk sikerének szimbóluma, ezt felmutatva büszkén lépünk ki újra összefogva a világ színe elé!

Az adventi eseményünkön résztvevő gyermekeknek és fiataloknak cipősdoboznyi meglepetésekkel készülünk, Csaba testvér szentmisét mutat be, amelynek énekrendje a Marosszéki Kodály Zoltán gyermekkar ajándéka lesz.

A rendezvény végén közösen meggyújtjuk az adventi koszorú második gyertyáját.

Számítunk részvételére!

A teljes eseménynaptár nézet