Shrek, a bájos ogre örökbecsű mondata kelt életre a Gyurcsány-villa falai előtt, s az Informátor stábja ezt meg is örökítette. Úgy tűnik, a különféle testnedvek ürítése a DK-ra ragad, elég, ha visszaidézzük azt a lényeget megragadó fotósorozatot, amely Gréczy Zsolt pályafutását megkoronázta. Vagy inkább megpecsételte. Akárhogy is, most itt egy újabb eset, igaz, mással és másképpen, ám a lényeg maradt: testnedvek, amelyekről sosem akartunk tudni.

Levizelte Gyurcsány Ferenc házát, majd az orrát is kifújta az épületre az a férfi, aki tárgyalni érkezett a DK elnökéhez. A titokzatos „úriember” miután megérkezett Gyurcsány Ferenc házához, leparkolt a robogójával, könnyített magán, majd zakót húzott és becsöngetett a korábbi miniszterelnökhöz, s miközben várakozott, újból könnyített magán, mégpedig sportembereket megszégyenítő módon a levegőbe fújta az orra tartalmát. S, hogy kiről is van szó?

Idézet a Hír tv felvételéből:

„Az illető Tóth Tamás, aki korábban a K&H Bank és Lízingcégnél töltött be vezető szerepet. A pénzügyi cégnél pont ebben az időszakban robbant ki a Kulcsár Attila nevével elhíresült bróker botrány, amelyben végül mintegy nyolc milliárdos vagyoni kár miatt ítélték el később a cég vezetőjét. Ebben az időben kellett máig tisztázatlan körülmények között távoznia Tóthnak is a cégtől. Tóth Tamás ezt követően befektetők bevonásával megalapította a Planet Lízing kft-t, ami első hallásra 2006-ban teljesen indokolatlan volt, hiszen akkoriban minden bank rendelkezett saját lízing céggel. Mivel 2008-ban a gazdasági válság nagy mértékben sújtotta az iparágat és 2010-ben a Fidesz került kormányzati pozícióba, Tóthnak új lehetőségek után kellett nézni.

A vállalkozónak ekkor irányult érdeklődése a sportélet felé és 2010 júniusától átvette a röplabda szövetség irányítását. A Magyar Röplabda Szövetség egy 2014-ben közzétett vizsgálata szerint 2011-ben már 18 milliós mínusszal zárt, de 2012-ben a veszteség már 54 millióra ugrott, így a teljes adósság elérte a 83 millió forintot.”

Az ominózus jelenetsor a 14. perctől látható.

Forrás: hirtv.hu

Montázs: civilek.info