Fekete Győr András a Momentum miniszterelnök jelöltje azt bizonygatja média-szerte, hogy a közös ellenzéknek egyetlen közös ügye van: leváltani a kormányt. Egy adott ügy érdekében fogott össze hat párt, de hogy hosszú távon egy politikai tömbbé váljanak, vagy végleg egyesüljenek, azt nehezen tudná elképzelni – mondja a Partizán legújabb műsorában. Pedig!

Az ember elgondolkodik, valójában milyen összetételű lenne egy Fekete-Győr kormány? Csak úgy, nagy vonalakban.

A választó is fel fogja tenni a kérdést: kik vagytok ti valójában? Egy-ügyű ellenzék?

Például Gyurcsány Ferenc, a spiritusz rektorotok milyen értékeket képviselhet hitelesen? Az, aki a választóknak hazudott, majd a békés tüntetők ellen lovasrohamot rendelt és lövetett, mi lesz az új Fekete-Győr kormányban? Belügyminiszter? Szép kilátások…

Vagy milyen szerepet tölt majd be Jakab Péter? Az a Jakab, aki hosszú évek óta egy olyan párt politikusa, amelyben korábban zsidók listázását vetették fel, bakancsos trappolásokat szerveztek a cigánysorokra, vagy éppen uniós zászlót égettek. S amelyre a teljes balliberális véleményformálói elit, Havas Henriktől Závada Pálon át Lakatos Márkig kvázi megtiltotta a szavazást 2014-ben.

Jelenleg Jakab a piros aranyat és a parizert reklámozza, megszerette a cigányokat, büszke zsidó származására, és korábbi, a Válasz Online-nak adott interjúja szerint a határon túli magyarságnak nem feltétlenül van szüksége szavazati jogra, nehogy már párttársával, Szotyori-Lázár Zoltánnal, a szolnoki szamurájjal karöltve üveggyöngyöket osszanak szét közöttük!

Nos, Jakab több posztra is aspiráns lehet a fiatal jogász kormányában. Valószínűleg titkosszolga lenne. És végre, titokban kicsit listázgathatná is zsidó származású honfitársait, meg a Secu állítólag ma is létező titkos egységeivel vegzálhatná a külhoni magyarokat. De krumpliban is jó, így lehet, hogy mégis a földművelésügyi tárca lesz az övé.

Hadházy Lóf@sz Ákos nyilván a főügyészi posztot szeretné, de ilyen csak az „Állatfarmon”-on lehetséges. Beérhetné viszont egy állatorvosi lóval, mely a mai ellenzék összes betegségét megmutatná.

Dobrev Klárára meg az emlékezetpolitikát bízhatná, és a Terror Háza vezetését, mint testhezálló feladatot. S miután markáns családi hagyományai vannak az Apró-Dobrev klánnak, megkaphatná még az oktatási és kulturális minisztériumot is; a szocialista kultúra jegyében. Talán sikerülne neki a múltat végképp eltörölni, az internacionalizmust pedig gyerekjáték lenne globalizmussá fejleszteni, a Soros-program jegyében.

Nyilván a botmixert, mint orvosi eszközt széles körben alkalmazni kívánó Cseh Katalint jelölné egészségügyi miniszternek, Donáth Anna Júliát pedig szintén a családi hagyományok révén szociális miniszternek, tekintettel arra, hogy édesapja Donáth László lelkész – a sajtóhírek szerint – előszeretettel zaklatja szeretetotthonában a hölgyalkalmazottakat.  Emiatt egyébiránt épp eljárás van ellene folyamatban. Állítólag Anna Júliának is akadtak ott zavaros ügyei. E minisztériumot erősíthetné például államtitkárként Ungár Péter is, bár ő a szivárvány jegyében épp gyermeknevelést szeretne vállalni. Egyébként is a fideszes Schmidt Mária az édesanyja, így valószínű, hogy Mesterházy Attilával egyetemben ő lenne a kormányerők vamzere.

Gazdasági miniszternek valószínűleg Gyurcsány haverját nevezné ki, Bajnai Gordont, ő tapasztalt ezen a területen, adna tanácsokat, mint az öreg rabbi, akinek arra panaszkodtak, hogy döglenek a libák. Aztán mikor mind elpusztult, így sopánkodott: pedig lett volna még ötletem! Például behozhatná olcsó kölcsönökkel az IMF-et, és fizethetne a magyar állampírok után a külföldieknek busás hozamot! Ettől itthon jó magasak lennének a kamatok, jöhetne az olcsó devizahitel. Megint el lehetne adni például a vízműveket, az áramszolgáltatót, a MOL-t, milyen jó, hogy a zorbánék visszavásárolták, meg hogy visszafizette a magyar nép az IMF- és devizahiteleket! Ugyan még mindig döglenek a libák, de az kit érdekel…

A miniszterelnök-helyettesi poszt pedig lehetne Karácsonyé! Városházi cimboráival, Draskoviccsal és Bokros Lajossal már dolgoznak is az új csomagok összeállításán. Hátha ebbe végre tényleg beledöglik az ország! Már ha azt nem sikerült elérni, hogy a keleti vakcinákkal ne oltakozzanak az emberek. Kivéve őket.

Nos, folyathatnánk a sort, de valószínű ilyen lenne nagy vonalakban Fekete-Győr kormánya, összenőne, ami összetartozik. Ehhez persze elengedhetetlen volna még egy aprócska momentum: a zorbán leváltása.

És aztán eljönne a ti országotok…

Kiemelt kép: youtube.com