Összeházasodik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea – írja a Bors a HOT! Magazin a csütörtöki számában megjelenő cikkre hivatkozva. A műsorvezető nem tagadta, hogy kapcsolatban van Mészáros Lőrinccel, de leszögezte, továbbra sem szeretné, ha magánélete címlapon lenne.

Ez hónapokon át terjedő információkat erősített meg arról, hogy a műsorvezetőnő és Mészáros egy párt alkotnak. Várkonyi Andrea nemrég eljegyzési gyűrűvel jelent meg a TV2 reggeli műsorában, ahol meghívott vendégként tűnt fel a képernyőn.

A műsorvezetőnő egyik neve elhallgatását kérő kollégája azt nyilatkozta a HOT!-nak, hogy a pár környezetében egyáltalán nem tabu a kapcsolat, és mint mondta, szívesen beszélnek magukról. A cikkből kiderül az is, hogy Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc munkából kifolyólag már régóta ismerik egymást, de sokáig csak látásból tudták a másikról, hogy kicsoda. Egy véletlen találkozás hozta őket közelebb egymáshoz azután, hogy Mészáros Lőrinc elvált.

Az üzletember egyébként tavaly szeptemberben jelentette be, hogy elválik feleségétől, Mészárosné Kelemen Beatrixtól. Az erről szóló közlemény szerint a házasságuk felbomlásáról szóló döntést közösen, együttes akarattal hozták meg.

Arról, hogy Várkonyi Andreával egy párt alkotnak, hónapok óta keringtek pletykák. A volt televíziós korábban Bochkor Gábor élettársa volt, majd Zsidró Tamás fodrásszal volt együtt. A kapcsolatuk tavaly tavasszal ért véget.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolatáról a bennfentes a HOT!-nak azt is mondta, hogy

árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást.

A HOT! megkérdezte az ügyről Várkonyi Andreát is, aki nem tagadta, sőt nyíltan vállalta kapcsolatukat Mészáros Lőrinccel:

a magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni; remélem ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az.

Forrás: index.hu

Címlapkép: Ajpek Orsi / Index / Szécsi István / Velvet