A Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar emberek ne higgyenek a baloldal elbizonytalanító oltásellenes akcióinak – jelentette be a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn.

Hollik István videóüzenetében azt hangsúlyozta: az elmúlt napokban megerősítést nyert, hogy a baloldal nem hajlandó felhagyni az oltásellenes kampánnyal. Hozzátette:

a baloldal továbbra sem vonta vissza azt a parlamenti határozati javaslatot, amellyel ellehetetlenítenék a keleti vakcinák használatát.

„Ráadásul politikusaik és a baloldali portálok töretlenül folytatják a vakcinaellenes aknamunkát, csak a módszer változott: a direkt támadást felváltották a sunyi, ravasz elbizonytalanító megszólalások” – fogalmazott. Úgy értékelt: ez rendkívül felelőtlen, hiszen közvetlenül emberi életeket sodornak ezzel veszélybe.

Bejelentette: ezért a Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar emberek ne higgyenek a baloldal „elbizonytalanító oltásellenes akcióinak”, és bizalommal fogadják a Magyarországon elérhető vakcinákat.

Forrás: MTI-fidesz.hu

Fotó: Shutterstock