Reproduktív egészségkárosodás. Mármint egy új élet. Egy magzat. Ő egy betegség. Ez áll többek között a már 2013-ban az EP asztalára került, majd elutasított Estrela-jelentésben.

A cél akkor is nyilvánvaló volt: egy központilag kiadott határozat értelmében, a tagállamok is kötelesek legyenek a nőknek a terhességmegszakításhoz, valamint a fogamzásgátláshoz való jogát elismerni, és az oktatási tananyagot ennek a kérdéskörnek is alávetni. Világos tehát, hogy amennyiben egy ország eddig nem fogadta el, vagy nem elég világosan jelezte, hogy a nők számára ezeket a jogokat biztosítják, akkor ezentúl ez kötelező érvényű legyen rájuk nézve is, mindemellett pedig már az iskolákban kezdődjön el az erről való párbeszéd, valamint a jogok megismertetése.

Mindehhez kísértetiesen hasonlító

Matic-jelentésről szavaznak most két hét múlva az európai képviselők.

Az Estrela-jelentés óta a balliberálisok óriási teret nyitottak a gender-politikának, sok-sok médiamegjelenéssel, mozgalommal átmosták a főként globalistaként gondolkodó emberek agyát, akik individuális önzésükben hajlamosak a terhességet betegségként aposztrofálni, és a vele járó szabályozásokat ezen elvnek alávetni.

Hál’ istennek a jelentést anno leszavazták, mert tagállami hatáskörbe tartozik az ügy, de a gendermágusok nem adták föl. Ha megvalósul az új jelentés tartalma, az abortusz „alapjoggá válik” kontinensünkön, a gyerekeket kötelezően tanítják a „nemek sokszínűségére”, a kiskorúak számára is akadálytalanul (például szülői hozzájárulás nélkül) elvégzik a nemi átalakító műtéteket (termékenységi szolgáltatások címszó alatt), és intézményesíthetik a nők testét bérleményként kezelő béranyaságot.

Többek között az abortuszt szabályozó nemzeti kompetenciák gyengítését, vagy a gyermekek számára transzneműségről szóló oktatási anyagok iskolákban és óvodákban történő oktatását célozzák. A homoszexualitást és transzneműséget propagáló irányzatok a legfelsőbb döntéshozói fórumokon is megjelennek, képviseltetnek és a döntésekbe íródnak.

Uniónk sokrétű tevékenységet folytat: próbálja többek között Magyarországot, Bulgáriát, Szlovákiát és Lengyelországot meggyőzni arról, hogy nemcsak férfi és nő létezik,

hanem a „nemek sokszínűsége”, miközben ezzel párhuzamosan már az afrikai és karibi országokra is rázúdítja a gender-cunamit. Ezekben anyagi támogatás fejében vezetnék be (és be is fogják) a már jól ismert átfogó szexuális nevelési programjukat az afrikai és karibi gyerekeknek. Ismerjék meg ők is a transzneműségről, nemi átalakulásról, a nemi identitásokról szóló tanmeséket…

Az Egyesült Nemzetek Szervezetének nemcsak a Nőügyi Bizottsága márciusi ülésszakán feszültek egymásnak a nemzeti szuverenitást képviselők és radikális feministákkal szövetkező LMBT csoportok. Más fórumokon, legfőképp a Népesedési Alap, a WHO (Egészségügyi Világszervezet) vagy az Gyermekalap (UNICEF) dokumentumai is alátámasztják az ideológiai trendek erőteljes megjelenését.

Védjük együtt a házasság és a család intézményét!

– szólít fel Frivaldszky Edit, az Emberi Méltóságközpont igazgatója.

Az Emberi Méltóságközpont egy olyan civil szervezet, mely nem kap központi támogatást, ezért kéri, hogy céljaik megvalósításához adónk 1 százalékát ajánljuk föl, vagy adományokkal segítsük munkájukat.

Bankszámlaszámuk: 10401976-50526656-56651002

Nemzetközi utaláshoz: (IBAN): HU12 1040 1976 5052 6656 5665 1002

K&H Bank Zrt., SWIFT: OKHBHUHB

Adószámuk: 18596674-1-11

 

Kiemelt kép: vigyazo.blog.hu