Férfiak és nők közötti egyenlőség. Orbán mintha rettegne ettől. Egyszerűen nem hajlandó aláírni olyan dokumentumot, amiben ez szerepel. Írtja mindenhonnan, hátha attól nem valósul meg. Mi meg éppen azon dolgozunk, hogy ez megvalósuljon.” – írja facebook oldalán Dobrev Klára.

Természetesen a genderezésbe beszállt azonnal Vadai Ágnes is, hiszen mindkettőjükről elmondható, hogy after shave-es nők. Valószínű, hogy a kölnis férfiakat szeretik és örülnének neki, ha imádott Ferencük daueroltatott hajjal kóricálna.

Ugyanis nincs másról szó, mint arról, hogy Orbán Viktor Portóban azt mondta: Magyarország számára alapvető, hogy a nőket és a férfiakat egyenlő bánásmód illeti meg. Keresztényként számára egyedüli problémát a gender, mint ideológiailag motivált kifejezés használata jelenti. A gondolattal egyetértettek a lengyelek is, de ez nem bizonyult elég meggyőzőnek a többi európai vezető számára, így a záró dokumentumban három helyen is szerepel a „gender” kifejezés. 

Az ellenzéki sajtó természetesen győzelemként aposztrofálja a nyilatkozat elfogadását – maradt a gender felhangokkal – de arról már nemigen tesznek említést, hogy a dokumentum tartalmi céljával Magyarország is egyetértett.

Nekik egy a fontos, a gender, ugyanis az ebben az őrületben szenvedők azt szeretnék, hogy a társadalmilag évszázadok során kialakult viselkedési formák és szokások eltűnjenek férfiak és nők között.

Ezt a biológiát is megcsúfoló gondolatot kívánják terjeszti már az óvodákban, mondván, ne nőket és a férfiakat neveljünk. Hát akkor kiket?

Elképzelhető, hogy eljön majd az az idő, amikor az ajtóban a lányok engedik előre a fiúkat, a nők fognak a bányában dolgozni, vagy szenet lapátolni? Ferenc imádott Klárája minden bizonnyal így fog tenni, hiszen neki és Ági barátnőjének, valamint az őket követőknek nem számítanak mindazok az udvariassági formulák, amelyek századok óta élnek és a nők kapnak a férfiaktól. Ők ezt sutba vágnák, de ha mondjuk, Orbán Viktor a parlamenti ajtón előttük lépne be gender szemlélettel, felháborodnának.

Persze ilyen nem fordulhat elő, maximum csak az ő köreikben.

(Címfotó: Európai Parlament)