Cikket közölt a Népszava arról, hogy sértődötten állt fel a vacsoraasztaltól április 23-án Brüsszelben Orbán Viktor, ugyanis az EB irányítói közölték a magyar delegációval: az uniós helyreállítási alap igénybevételére kidolgozott magyar terveket annyira rossznak tartják, hogy ebben a formában nem fogják támogatni.

Az írás többi részére ne is fecséreljünk időt, ugyanis Gulyás Gergely miniszter közösségi oldalán nem régen megjelent a cáfolat a következő címmel:

Így gyárt álhíreket a baloldali média.

A magyar miniszterelnök és az Európai Bizottság elnökének találkozója kifejezetten baráti volt. Ott voltam, a Bizottság elnöke részéről egy szó sem hangzott el abból, amit a Népszava a szájába ad. Ahogyan Magyarország, úgy a 27 tagállamból 20 másik sem akarja államadósságát további uniós hitellel növelni. A helyreállítási tervet pedig számtalan konstruktív egyeztetés után ma este nyújtjuk be, tehát logikailag könnyen belátható, hogy nem lehet “visszadobni” azt, amit be sem nyújtottunk.

A Népszava régi komcsi szokás szerint hazudik, a 24.hu pedig örömmel terjeszti. Ez nem újságírás, hanem baloldali kampány. Ezek nem újságírók, hanem politikai aktivisták.

A 24.hu jelszót válthatna: 24.hu – friss hazugság – valótlan tartalom.