Meg sem lepődünk, de a kezünk persze ökölbe szorul: az UEFA 3 zártkapus mérkőzéssel büntette a magyar válogatottat. Hogy miért? Hát kérdés lehet ez egy szivárványos honlapot kreáló testülettel kapcsolatban? Aljas banda ez is!

Mint a nemrégiben rendezett EB-meccsek bizonyították, Magyarország polgárai pártállástól függetlenül képesek egységet mutatni, hazájukat – és persze válogatottjukat – becsülettel támogatni. Csapatunk és szurkolóink minden elismerést megérdemelnek, előbbiek bátran küzdöttek, utóbbiak pedig fegyelmezetten (de lelkesen) buzdították a nemzeti tizenegyet.

Csak éppen volt egy kis bibi. Először is, ezek a megátalkodott magyar fiúk nem voltak hajlandók BLM-módra térdepelni, másodszor ez az ország aljas módon gyermekvédelmi (és nem LMBTQ-védelmi) törvényt mert alkotni. Ezek a magyarok nem tanulnak semmiből, nem képesek megérteni, hogy gyarmatként kell viselkedniük. Ha pedig kilógnak a sorból, vissza kell rugdosni őket,

Az UEFA rugdos is. Minden bizonyíték híján (sőt, az érintettek véleménye ellenére) rasszista viselkedéssel vádolja a szurkolókat, és éppen úgy, mint a sztálini időkben, pusztán a vád elegendő volt a „bűnösség” kimondására és a három meccses, zártkapus döntéshez. Ócska alakok vagytok ti az UEFA-nál, ezt most fényesen bizonyítottátok is!

A történtekről Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalán mondott véleményt, íme:

„Másfél év zártkapuzás után idén júniusban mi, magyarok újra megmutattuk Európának és a világnak, hogy milyen is, amikor igazi futballhangulat van egy futballmeccsen. A négy telt házas budapesti EB-meccs mindenki számára örök emlék marad. A többi rendező stadionban érvényes nézőszám-korlátozások miatt (Londont kivéve) nálunk volt a legtöbb néző és a legfergetegesebb hangulat.

Ezek után tegnap este azzal lett tele a világsajtó, hogy diszkriminatív szurkolói megnyilvánulások miatt az UEFA három meccsre bezáratja a Puskás Arénát! S ez nem vicc!!!

Úgy látszik, az UEFA továbbra is alkalmazza a már korábban megismert munkásőr-hajlamú nézőtéri besúgókat, akiknek nincs más dolguk, csak jelentéseket írni arról, hogy ki, mit mondott (vagy nem mondott) a nézőtéren. Mint a kommunizmusban: bizonyíték nem kell, elég a besúgó feljelentése.

Mit üzen az UEFA megint ezzel a döntéssel? Himnusz alatt a pályára rohanni és ott a himnuszt éneklő játékosokat provokálni: rendben van, kommandós sorfalat a pálya szélére küldeni: rendben van, lézerrel az ellenfél kapusának szemébe világítani: rendben van, az ellenfél szurkolóit megdobálni: rendben van, de teltházas meccset csinálni, szurkolni, fergeteges hangulatot teremteni: na, amiatt be kell zárni a stadiont.

Az a bizottság, amelyik ilyen döntést hoz, szánalmas és gyáva testület. Szégyelljék magukat!”