De jó nekünk, nem maradunk ki a progresszióból, ha beledöglünk, akkor sem. Mert itt igenis van minden, ami az aberrált Nyugatnak van, igaz, kisebb mértékben. De akadnak „független” szervezetek (ngo-k), amelyek azért küzdenek (életünk árán is), hogy nekünk se kelljen szűkölködnünk az elmebajokban.

Bár az ellenzéknek nevezett ellenség ezt ina szakadtáig tagadja, két dolog miatt acsarkodik az Európai Parlament és a Bizottság. Az egyik a magyar migrációs politika, a másik a gyermekvédelmi törvény. Csak halkan jegyzem meg, acsarkodhatna az energiaszankciók elutasítása miatt is, de azt nagyon szőrmentén teszik, mert számítanak rá, hogy ha az ő nagyszerű szankcióik miatt a fagyhalál szélére kerülnének, hát lenyúlhatják a magyar gázkészletet.

Szóval acsarkodnak. Az illegális migráció elutasításáról manapság kevésbé beszélnek (holott éppen a minap tárgyaltak a kérdés kezeléséről a magyar-osztrák-szerb tanácskozáson, de ez persze nem érdekli az Uniót), a gyermekvédelmi törvény ellenben annyira megfeküdte a gyomrukat, hogy képtelenek leszállni a témáról. Igaz, ezt is az Unió vezetésétől megszokott gerinctelen alattomossággal teszik, azaz kígyót-békát köpködnek ránk, jogállamiságról hablatyolnak, diktatúrát vizionálnak (pedig maguk viselkednek diktátorként), de az Istennek se vallanák be, hogy valójában az aberrációt akarják ránk erőltetni.

De nem is nagyon kell. Hiszen az ELTE Társadalmi nemek tanulmánya szakot működtet (lehet, hogy az össznépi felháborodás nyomán már nem sokáig, mert kifutó szakként hivatkoznak rá) és volt ilyen a CEU-n is 2018.ig. Azt is tudjuk, hogy számtalan középiskolában láttak vendégül szakállas, szoknyás néniket, hogy a genderisták nagyobb dicsőségére hirdessék tanaikat.

A mellesleg minden tudományos alapot nélkülöző tanokat. Mert a biológia tudománya csak két biológiai nemet ismer, a nőit és a férfit. Extrém esetben előfordul a kétneműség (hermafroditizmus), de ez az a szomorú kivétel, amely erősíti a fő szabályt.

Ha ez így van, márpedig így van, akkor az ELTE-n mit keres egy gender ismereteket oktató szak (még ha ki is fut)? Ki az, aki úgy döntött, hogy egy komoly egyetemen tudománytalan tantárgyat is oktathatnak? Ki döntött ilyen dilettáns módon? Ki csinálta össze magát a gender-lobbitól annyira, hogy beleegyezését adta a kifejezetten káros sarlatánsághoz? És aki így döntött, vajon ma is döntési jogosultsággal bír, vagy a szakértelem hiányát szemére vetve megváltak tőle (tőlük)? Tartok tőle, hogy ma is a helyén csücsül.

A belátóbb genderisták (ilyenből nagyon kevés van) erre azt mondják, jó, nincs több biológiai nem, ellenben a társadalmi nemeknek se szeri, se száma.

Igen, barátaim, a baj csak az, hogy azok, akik mondjuk kutyának vagy éticsigának vallják magukat, nem egy-egy társadalmi nemhez, hanem az elmegyógyintézethez tartoznak. Valaha oda is kerültek, ahol kellemes (vagy kellemetlen) fürdők és injekciók után megnyugodott a beteg. És nem kapott egyetemi katedrát az, aki az aberrációt, mint elfogadásra érdemes valamit, oktassa. Mert aminek nincs köze a tudományhoz, annak az egyetemekhez sem legyen köze.

Ezzel az erővel külön tanszéket érdemelne a „Lapos Föld” elmélet is. Legalább ennyire tudományos. Sőt, ha áligazságokkal lehet egy tantárgy mellett érvelni, mellette sokkal több álérv szólhatna. Hiszen igenis megtörtént, hogy a Föld pereméről átfordultak a másik oldalára. Ezt elsőként egy Jack Sparrow nevű tudományos kutató tette meg, ám mert hosszabb idő után sem tért vissza, egy Hector Barbossa nevű docens expedíciót szervezett visszahozatalára. A mentőakcióról dokumentumfilm készült, melyből egyértelműen kiderül, hogy a Föld lapos és a peremén átbukva fejjel lefelé áll minden. A filmet bárki megnézheti, itt tehát a tudományos alap a „Lapos Föld” tanszék beindítására…

Kedves genderisták, hiába hirdetik, nincs ezerféle társadalmi nem. A magam részéről én csak egyet ismerek, aminek persze nem örülünk, mert azt jelzi, hogy valamit rosszul csinál az ember. Ez a nem pedig így hangzik: Drágám, ma nem…

Szerző: ifj. Tóth György

(Címkép: Movie.hu)