Ezt egyszer s mindenkorra jegyezze meg mindenki! (a baloldal szimpatizánsainak meg kötelező!)

Mostanában divat lett az, hogy a nekünk járó fejlesztési források elvonásával zsarolják Magyarországot. Most épp azt szeretné a baloldal, hogy brüsszeli haverjaik vonják el (magyarul lopják el) a nekünk járó pénzt, amiért mi nem engedjük be az óvodákba és az iskolákba az aberráltakat.

Nos akkor tisztázzuk, hogy mi is az az “uniós pénz”, és azt is, hogy ez mennyire, de mennyire nem ajándék!
…Mindenki értse meg azt, hogy Magyarországnak sokkal több pénze lenne, ha az ilyen adományok helyett bevezetnénk a vámot minden külföldi termékre. Ezzel egyszerre kerülnének versenyelőnybe a hazai vállalatok, és helyreállna az ország teljes függetlensége. Nem csoda, hogy sokak annyira nem akarták, hogy az Egyesült Királyság kilépjen ebből a cirkuszból! A kilépő országok csak nyernek a kilépéssel! Szerintünk hamarosan el fog jönni az a pillanat, amikor vagy Magyarország fog kilépni, vagy felbomlik ez az unió is, mint eddig az összes (pl. Szovjetunió, Csehszlovákia, Jugoszlávia, stb)

Nagyon leegyszerűsítve a dolgot: olyan ez, mint amikor Önnek van egy lakása, amit bérbe ad. Ön átadja a bérlőnek a lakás használati jogát, cserébe ő katonásan fizet. Lejárt az előző szerződés, de a bérlő új feltételekkel állt elő: ön továbbra is biztosítsa a lakás használati jogát, de majd a bérlő eldönti, hogy fizet önnek vagy nem, ha szerinte ön jófej, akkor fizet, ha úgy gondolja, hogy rossz fiú, akkor meg nem. A kedves bérlő persze sosem írja le, hogy ő mit ért az alatt, hogy “jófejnek lenni” Ma azt jelenti, hogy ön egy lábon szökdel, holnap azt fogja, hogy kézen jár, holnapután meg azt, hogy megtanul repülni, aztán ha ezeket a feltételeket nem teljesíti, akkor amellett, hogy továbbra is az ön lakásában lakik, az önnek járó pénzt nem fizeti ki, mert ön nem jófej.

Belemenne egy ilyen szerződésbe? Ugye, hogy nem! Erről van most szó a PEDOFILELLENES törvény körüli vitában. Brüsszel és a hazai ellenzék karöltve azon mesterkednek, hogyan lehetne a magyar népet Orbán ellen hergelni és hogyan lehetne a választást ilyen módon elcsalni, a nekünk járó források visszatartásával nyomást gyakorolni Magyarországra.

Ezek tényleg azt hiszik, hogy pénzért eladjuk a gyermekeinket? Ezek nagyon nem ismerik a magyarokat!

Forrás: szamokadatok.hu

Címkép: