Mára Európa nyugati felén és a tengerentúlon mindennapossá vált, hogy a különféle médiumok szexuális propagandát zúdítanak a legkisebbekre. Ezt támasztja alá az az összesítés, amely szerint a különböző mesecsatornákon eddig közel 260 alkalommal tűntek fel LMBTQ-karakterek. Az elmúlt időszakban eluralkodott az LMBTQ-őrület ezeken a helyeken, azonban Magyarországnak nem kell ezt az utat járnia. A gyermekvédelmi népszavazással mindezt meg lehet akadályozni.

„A magyar törvények nem engedik a szexuális propagandát az óvodákban, az iskolákban, a televíziókban és a reklámokban. Brüsszel most az oktatási törvény, és a gyermekvédelmi szabályok módosítását kéri” – ezekkel a szavakkal jelentette be Orbán Viktor közösségi oldalán, hogy a kormány népszavazást kezdeményez gyermekvédelmi kérdésekben.

A miniszterelnök a külföldről érkező szokatlanul erős nyomásgyakorlással indokolta a lépést, szerinte csak a közös népakarat tudja megmenteni a veszélytől Magyarországot.

A kérdés azért aktuális és fontos, mert Európa nyugati felét és az Egyesült Államokat mostanra teljesen bevette a genderlobbi: az LMBTQ-aktivisták szabadon járnak ki-be az oktatási intézményekbe és adnak szexuális felvilágosítást a legkisebbeknek. Arról nem is beszélve, hogy ezeken a helyeken akadály nélkül ömlik a médiából a szexuális propaganda a gyerekekre.

BÁR A LEGTÖBB SZÜLŐ ROSSZ SZEMMEL NÉZI A JELENSÉGET, MAGYARORSZÁGGAL ELLENTÉTBEN A GYERMEKEIK NEM KAPNAK VÉDELMET.

A magyar kormány a népszavazással éppen ezt kívánja megadni a családoknak, és ehhez kér társadalmi felhatalmazást. A referendum kiírásának nem titkoltan az a célja, hogy a legfiatalabbaknak biztosítva legyen a boldog, mindenféle behatástól mentes gyermekkor. Ennek fontos szegmense a médiából zúduló szexuális propaganda megállítása, hiszen a gyerekek manipulálása ma már trenddé vált Nyugaton.

Európa egyes országaiban ugyanis nemcsak az óvodákban és az iskolákban terjesztik az LMBTQ-propagandát, veszélyeztetve a kiskorúak fejlődését, hanem a különféle médiumokban is. Ezekről mi is több helyen beszámoltunk például itt és itt.

Éppen ezért nem véletlen, hogy a gyermekvédelmi népszavazás egyik kérdése erre irányul.

Öt kérdés a gyermekekért

Emlékezetes, a Nemzeti Választási Bizottság pénteken hitelesítette az ötkérdéses gyermekvédelmi népszavazás kérdéseit. A legkésőbb a jövő év elején sorra kerülő referendumon a következő kérdésekkel lehet majd találkozni:

  1. kérdés: Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek köznevelési intézményekben, a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak?
  2. kérdés: Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  3. kérdés: Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?
  4. kérdés: Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  5. kérdés: Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

Elsöprő többség a védelem mellett áll! Több közvélemény-kutatás is készült a témában. A Századvég mérése szerint 10-ből 9 magyar, azaz a megkérdezettek 89 százalék ellenzi, hogy 18 év alattiak számára a fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül lehessen bemutatni.

Forrás.: origo.hu

Kiemelt kép: hirstart.hu