Közeledik az őszi 40 Nap Az Életért ima, böjt, békés jelenlét ideje. A 40 Nap Az Életért célzott életpárti kampány, amelynek célja, hogy ima, böjt és békés jelenlét révén felhívja a figyelmet arra, hogy az élet a fogantatással kezdődik. Közös ügyük a baba és az anya védelme, segítése.

2021. szeptember 22 – október 31-ig, naponta 12 órás szolgálat, közterületen, ismét egy budapesti kórház előtt. (Valószínűleg ismét a II. Női Klinika előtt a parkban). Érkeztető felelősök – váltásban- fogadják az óránként újabb imádkozókat. Minimum 2-3 imádkozó szükséges a helyszinen minden órában.

Imádkozzunk, böjtöljünk együtt, határainkon belül és kívül lévő keresztény testvéreinkkel, hogy azok, akik szeretnék, megtarthassák a babáikat, több gyermek születhessen meg, csökkenjen az abortuszok száma!

A kampány küldetése

Krisztus testének összefogása az egység szellemében, 40 napos ima, böjt és békés jelenlét során, a bűnbánat céljából, hogy Isten kegyelmét keresse. A halál szellemisége helyett az élet szellemisége kapjon teret. Legyen kívánatos az ÉLET választása a babák, azaz az anyaméh gyümölcsei számára.

A kampány három fő összetevőből áll:

• Imádság és böjt: hívők hívása városunkban és országszerte, hogy csatlakozzanak 40 napig tartó buzgó imádsághoz és böjthöz

• Békés jelenlét: kiállás az élet melett 40 napon át, közterületen, olyan kórház közelében, ahol történik abortusz. Kiemelve az ÉLET értékességét, fontosságát.

• Közösségi ismeretterjesztés: Szemléletformálás, a média segítségével, a petíciók és a nyilvános láthatóság révén pozitív, lendületes életvédő üzenetek eljuttatása az emberekhez. Egyházi és iskolai ismeretterjesztés.

Az első 40 Nap Az Életért kampányt 2004 őszén rendezték a texasi Bryan / College Station-ben. A kampány sikereiről szóló történetek szájról szájra terjedtek a helyi egyházak és a közösség életvédő tagjainak motiválásával. A következő két évben hat másik város folytatta saját kampányait. 2007 őszén az Egyesült Államok 89 városában került megrendezésre az első összehangolt, egyidejű 40 Nap Az Életért kampány. 2004 és 2021 között 64 nemzet több mint 1000 városa tartott 40 Nap Az Életért kampányt.

Információ:

Hajdani Józsefné Magdi e-mail: [email protected]
www.facebook.com/40napazeletert ; YouTube: 40napazéletért ; www.40daysforlife.com/budapest