Újabb fénykép került elő a Jobbik karlendítő alpolgármesteréről, pedig korábban a Jobbik és Dobrev Klára is mentegette Farkas Péter Barnabást.

Deák Dániel Facebook-oldalán osztotta meg a Bennfentes portál cikkét, amelyben egy újabb fényképet hoztak nyilvánosságra a Jobbik „integető” ózdi alpolgármesteréről.

Az elmúlt hetekben nyilvánosságra került első fotóról Farkas Péter Barnabás azt állította, hogy náci karlendítés helyett csak integetett, a most nyilvánosságra került fényképen azonban egyértelműnek tűnik a mozdulat. Dániel bejegyzésében azt írta:

„Ez nagyon durva, újabb fénykép került elő a karlendítős náci jobbikosról! Vajon tovább mentegetik? Heteken keresztül mentegette Farkas Péter Barnabás jobbikos politikust az ellenzéki propagandamédia azzal, hogy karlendítésnek látszó mozdulatot tesz. Ezzel próbálták eladni az ózdi jobbikost a baloldali választók előtt. Kár volt ebbe a sztoriba ennyire beleállniuk, mert újabb, teljesen egyértelmű kép szivárgott az ózdi náci karlendítőről.”

A DK is kitartott Farkas mellett

Az első fénykép nyilvánosságra kerülése után a Jobbik mellett a DK is kitartott Farkas mellett. Dobrev Klára akkor azt nyilatkozta, ő elhiszi, hogy Farkas Péter Barnabás nem kart lendít, hanem csak integet, majd hozzátette:

„minden jelölt aláírt egy értéknyilatkozatot, ígéretet téve, hogy onnantól kezdve annak szellemében politizál”.

Kiemelt kép: Facebook