A Fidesz addig folytatja az aláírásgyűjtést a petíciójához, amíg meg nem talál mindenkit, aki meg akarja üzenni Gyurcsány Ferencnek, hogy nem kér még egyszer az ő „kudarcos és gyalázatos” kormányzásából – mondta Horváth László, a Fidesz szóvivője pénteken sajtótájékoztatón.

A politikus elmondta, hogy a Stop Gyurcsány, Stop Márki-Zay! petíciót már 1 millió 467 ezren írták alá, vagyis a magyar emberek többsége nem akarja, hogy a múlt emberei újra hatalomra kerüljenek, nemet mond Gyurcsány Ferencre, az ő bábjaira és arra a kormányzásra is, ami egyszer már a csőd szélére lökte az országot.

A szóvivő ugyanakkor hangsúlyozta: a Fideszhez érkező jelzésekből és megkeresésekből egyértelmű, hogy még nem jutottak el minden emberhez, aki csatlakozni szeretne a petícióhoz. Éppen ezért tovább folytatják az aláírásgyűjtést addig, amíg meg nem találtunk mindenkit, aki meg akarja üzenni Gyurcsány Ferencnek, hogy hataloméhségből hiába tol maga elé bárkit, bármilyen bábot, akkor sem kér még egyszer az ő kudarcos és gyalázatos kormányzásából.

Forrás: MTI

(Címkép: Facebook)