A gyilkos neve: Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB). Nekik köszönhető, hogy a tiszta versengést a női mezőnyben felszámolják, mert azok az elmebetegek tették lehetővé, hogy férfiak is induljanak a nők versenyein.

Mi több, mostantól már az sem előírás, hogy maximálisan milyen mértékű lehet a „hímnő” szervezetében a férfi nemi hormon (tesztoszteron). Majd egyénileg vizsgálják, hogy egy transznemű indulhat-e a női mezőnyben…ócska duma. Mint ahogy a NOB döntéséhez fűzött ál-humánus kommentár is:

„Minden sportolónak joga van ahhoz, hogy megkülönböztetés nélkül, egészségét, biztonságát és méltóságát tiszteletben tartó módon sportoljon” – írja az új irányelv. „Ugyanakkor a versenysport – és különösen a magas szintű sportversenyek – hitelessége is múlik azon, hogy egyenlő feltételek mellett lehessen indulni, és ahol egyetlen sportolónak sincs tisztességtelen vagy aránytalan előnye a többiekkel szemben.”

Mi a rossz nyavaja? Már hogyne lenne tisztességtelen és aránytalan az előnye a versenysportban annak a nőnek, aki valójában férfi?

Lehet persze, hogy nem is elmebetegség motiválta a NOB vezetőit, csak összecsinálták magukat az agresszív gender-lobbitól és ijedtükben megtették, amit épeszű ember soha nem tenne: elhitték, hogy nő lehet egy férfiból. Csak ki kell jelenteni: abraka-dabra, mostantól nő leszek. És lőn. Igaz, a teste férfias, fizikai jellemzői férfit takarnak, hosszú szakálla és kackiás bajusza van, a két combja között pedig ott hordozza a nemére jellemző szervet, de mit nekik a tények, ha egyszer nőnek vallja magát, akkor nő is.  

Ezek szerint az is megeshet, hogy valaki, aki kutyának képzeli (és vallja) magát, rajthoz állhat egy agárversenyen. Bár ez kevéssé valószínű, abban a mezőnyben ugyanis nincs esélye a győzelemre. Annyira még a transzkutya sem lehet idióta…

Csak a NOB vezetése az. Persze nincsenek egyedül, itt van mindjárt az Európai Parlament csonthülye szekciója, akik szerint a férfiak is szülhetnek. Bár ez biológiai képtelenség, de akkor is! Joguk van a szüléshez! Majd egy szatyorban kihordják a gyermeket, mint Loretta a Brian életében. De ez a döntés legalább csak marhaság, a NOB-é viszont gyilkos. A női sportok meggyilkolója.

Ha már mindenáron transzozni akarnak, miért nem a versenycsoportok számát növelik? Női, férfi és transz. Ez is az őrülettel határos megoldás lenne, de legalább nem ölné meg a női sportot. Mert ki az a szerencsétlen, aki agyon edzi magát, csak azért, hogy tökös riválisai leiskolázzák?

Persze szóba jöhet egy másik megoldás is: nevezzék át a NOB-ot. Nemzetközi Olimpiai Bizottség helyett ajánlhatjuk a sokkal találóbb elnevezést: Nemzetközi Oltárinagy Baromság.  

(Címkép forrása: Shutterstock)