A rezsicsökkentés elleni támadások után a benzinár-stopot is kifogásolta Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök jelöltje, Márki-Zay Péter.

Márki-Zay nem tudja, hogyan oldaná meg az üzemanyagárakat. Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelölje támadja a benzinárstopot, de elképzelése sincs arról, mit tenne.

Zavaros magyarázkodásba kezdett szokásos hétvégi „lakossági tájékoztatóján” Márki-Zay Péter, a baloldal közös kormányfő-jelöltje az üzemanyagár befagyasztása kapcsán. A baloldali jelölt közölte, hogy rossz, káros döntésnek tartja a benzinár csökkentését, de nincs semmilyen ötlete, hogyan oldaná meg a problémát.

„Ki fogjuk dolgozni ezt a közeljövőben, tehát fel fogok készülni erre az eshetőségre. Még a választások előtt. Nincsen most erre program” – fogalmazott a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal jelöltje.

Korábban arról beszélt, hogy az emelkedő üzemanyagárakra az a megoldás, hogy az emberek közlekedjenek kisebb autóval, utazzanak többen együtt egy kocsiban.

Gyurcsány jelöltje már a rezsicsökkentés kapcsán is meg akarta mondani az embereknek, hogyan éljenek, mi a megoldás: a takarékosság, fogyasszanak kevesebbet.

Márki-Zay nem tudja, hogyan oldaná meg az üzemanyagárakat!

Forrás és kép: origo.hu