Nem elég befogadni a migránsokat, a legjobb ellátást kell nekik nyújtani a baloldal váci képviselője szerint.

Karácsony Gergely megmondta: a baloldal továbbra is beengedné a migránsokat, csak nem beszélnek róla, mert ezzel nem lehet választást nyerni. Ebben még a hiperpasszív főpolgármester sem hazudott, hiszen az ellenzék továbbra is támogatja az illegális bevándorlók letelepítését, sőt, ennél még tovább is mennek: Inotay Gergely, Vác baloldali képviselője minden eddiginél jobban beleélte magát az „integráció varázsába” és egyenesen kijelentette, hogy szerinte nem elég befogadni őket, de a lehető legjobb ellátást kell nyújtanunk nekik. Igen, ez még mindig az a baloldal, amelynek tagjai azzal riogattak, hogy huszonhárom millió román fogja elvenni a munkánkat, ha kettős állampolgárságot szerezhetnek az erdélyi magyarok.

Van olyan migráns, akit nekünk különböző nemzetközi szerződések és egyebek értelmében is, de a humanitárius és a kereszténység jegyében is fogadnunk kell és ha már itt van akkor azt gondolom, hogy nekik a lehető legjobb ellátást kell nyújtanunk.

Ezek szerint tehát a baloldal szinte jobban törődne a migránsokkal, mint az adófizető polgárokkal. Méltán háborít fel sokakat, akik nap mint nap dolgoznak, hogy adóikból olyanoknak kell a baloldal szerint a lehető legjobb ellátást nyújtani, akik illegálisan érkeznek, akár erőszakkal is rátámadnak a magyar határt védő rendőrökre, és az európai szociális ellátásokat akarják elsősorban igénybe venni. Inotay mondatai azt jelentik, hogy szerinte nem csak a nemzetközi szerződések miatt – értsd: brüsszeli elvárások miatt – kell befogadni a migránsokat, hanem ez neki személyes meggyőződése is, hiszen minden bizonnyal ezért hivatkozik a humánumra. Inotay már korábban is kifejtette, hogy szép gesztus lenne az arab világból érkezőket befogadni, és Magyarország esetében huszonötezer szír migráns betelepítését arányosnak tartotta volna a bevándorlási válság 2015-ös kirobbanásakor. Azt is írta, hogy a migránsok pont olyanok mint a magyarok, ezért nem lehet mást tenni, mint a közel-keletiek problémáját Magyarországon és a nyugati világban lényegében egy kvóta szerinti szétosztási rendszerben megoldani.

Forrás: Origo.hu

Támadás a magyar határ ellen/Forrás/Origo.hu

Inotay nagy rajongója a rezsicsökkentést és a gyermekvédelmi törvényt eltörölni akaró Márki-Zay Péternek, aki bevándorláspárti nézeteit már korábban, Kálmán Olga Szeretemország című könyvében is kifejtette: az integrációnak vagyok a támogatója. A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint amíg Magyarország az EU tagja, addig a kormány nem tudja megakadályozni a migrációt. Mindkét baloldali politikus elfogadja tehát a migráció létét, és nem akarja/tudja megállítani az illegális bevándorlást. Idén már százezer illegális határsértőt fogtak el a magyar határőrök. A migráció minden esetben magával hozza a szociális problémákat, a terrorizmust, a közbiztonság romlását és a kulturális feszültségeket. Márki-Zay ezért rögtön nagy – és drága – integrációs programokban gondolkozik, amelyek egyébként Európában eddig mind lényegében kudarcot vallottak. Inotay pedig azon versengene, hogy hogyan tudja a magyar adóforintokat a magyar családok támogatása helyett minél inkább a migránsok jóléti kiadásainak fedezésére fordítani.

Forrás és teljes cikk: PestiSrácok

Kiemelt kép: Váconline