Gyűlölködő bejegyzésben támadja Gyurcsány Ferenc, a baloldal vezére Novák Katalint, a Fidesz köztársaságielnök-jelöltjét, sikeres családügyi minisztert.

Gyurcsány – aki pályafutását a kommunista ifjúsági szervezetben, a KISZ-ben kezdte, és ott szerzett kapcsolatai révén gazdagodott meg – minősíthetetlen, rá jellemző stílusban, teljesen abszurd módon leendő párttitkárhelyettesnek nevezi Novák Katalint, jelezve, hogy most is csak a pártállami klisékben tud gondolkodni. Egészen szürreális, hogy

Gyurcsány, aki személyében a kommunista múlt jelképe, nevez párttitkárhelyettesnek egy keresztény, jobboldali fiatal nőt, aki a rendszerváltáskor 12 éves volt.

Gyurcsány a baloldali jelszavakat ismételgetve Göncz Árpádot állítja példának, mint aki – ez visszatérő mantrája a baloldalnak – szerinte mindenki elnöke volt. Most az egyébként SZDSZ-es pártpolitikus – ügyvivő, majd országos tanács-tag – Göncz Árpád tevékenységét ne értékeljük, de

vajon milyen valódi gondja lehet Gyurcsánynak egy két egyetemet elvégzett, Franciaországban tanult háromgyerekes nővel szemben, aki sikeres miniszterként is? 

Nem véletlen, persze, hogy Gyurcsány megszólalt, hiszen ő a baloldal vezére, és ezzel is meg akarta mutatni, hogy továbbra is ő diktál a baloldali pártoknak.

Forrás: origo.hu