Tavaly májusban az egyik bécsi iskola tanárnője egy női bábuval „világosította” fel a szexualitás legapróbb részleteiről az oktatási intézmény legifjabb tanulóit. A kislányok a tanóra keretein belül még „ujjaikat” is használhatták a női próbababán. A városvezetés vizsgálatot indított.

A Kronen Zeitung tavaly nyári tudósítása szerint nagyon felzaklatta a gyerekeket egy szexuális felvilágosító oktatás az egyik bécsi iskolában. Az oktató egy női próbababát használva explicit módon magyarázta 6–10 éveseknek, „mit lehet csinálni”. Az oktató emellett olyanokat is mondott a gyerekeknek, hogy „a lányok használhatják az ujjaikat is”. A gyerekek egy részét felzaklatták a hallottak, szégyellték magukat.

Egy kisfiú azt mondta a tanárnak, nem akarja mindezt végighallgatni, erre azt a választ kapta, hogy muszáj lesz. A szülei ezt követően kivették az iskolából. A gyerek szülei azt mondták a lapnak, jobb lesz, ha a fiuk más iskolába megy.

Hozzátették, az órának máris megvolt a következménye: a fiukhoz átjött játszani az egyik fiú osztálytársa, mint korábban sokszor, ám ezúttal megpróbálta lehúzni a tízéves lányuk nadrágját.

Az apa az újságnak elmondta, az oktatáson arról is szó esett, hogy óvszert kell használni, ha nem akarnak kisbabát, amit érthetetlennek tartott, hiszen a gyerekek nem tudnak mit kezdeni ezekkel a dolgokkal, túl fiatalok hozzá.

Peter Stippl, az osztrák Pszichoterápiai Szövetség elnöke teljesen elhibázottnak nevezte a felvilágosító órát. Mint a Kronen Zeitungnak elmondta, ezzel csak megijesztik a gyerekeket, sérül a természetes szégyenküszöbük.

Emlékezetes, hogy hazánkban is sor került hasonló akcióra. A Labrisz Leszbikus Egyesület a Norvég Civil Támogatási Alap segítségével 44 alkalommal tartott „Melegség és megismerés” foglalkozásokat 2013–14-ben, összesen 19 intézményben, amellyel több mint ezer fiatalt ért el.

A Magyar LMBT Szövetség 2012-es beszámolójában ez olvasható: „2012 októberében véleményeztük a NAT alapján készített, rendkívül részletes (több ezer oldalas) kerettanterveket is. Ez a tervezet szintén nem ejtett egy szót sem a szexuális irányultság és nemi identitás témáiról. A NAT vitája során kifejtett véleményünkkel összhangban itt is törekedtünk rá, hogy a szexuális irányultság és a nemi identitás témaköre a különböző tantárgyak tantervében hangsúlyosan jelenjen meg.”

Miután Áder János köztársasági elnök a napokban bejelentette, hogy a gyermekvédelmi népszavazás az országgyűlési választásokkal egy napon, április 3-án lesz, több, jellemzően

a Soros György alapítványai által támogatott LMBTQ-, illetve „jogvédő” civil szervezet arra szólította fel szimpatizánsait, szavazzanak majd érvénytelenül a referendumon.

Közleményükben a népszavazást gyűlöletkeltőnek, aljasnak, a nemi kisebbségeket kiközösítőnek nevezik, azt állítják, sérti az LMBTQ-emberek méltóságát. Az érvénytelen szavazat szerintük a garancia arra, hogy „Magyarországon mindannyian biztonságban és egyenlőségben élhessünk”.

2022plusz: Azt már megszoktuk, hogy ezek a devianciákat támogató szervezetek szemrebbenés nélkül hazudnak a gyermekvédelmi törvényről, mintha az beleavatkozna a felnőtt aberrációk gyakorlásába. Az LMBTQ emberek méltóságát a világon senki sem sérti, mert bármennyire is szeretnék, ha körülöttük forogna a világ, valójában a kutyát sem érdekelné a beállítottságuk. Ha nem tolakodnának elénk vele. Ráadásul annak ellenére, hogy sokakat taszítanak ezek az aberrációk, senki sem üldözi, nem támadja őket. Ordas hazugság, hogy egy érvénytelen népszavazás biztosítaná egyenlőségüket, ellenben eszköz lesz/lehet arra, hogy elűzzük gyermekeink, unokáink közeléből az erőszakos, nemi hovatartozásukban bizonytalanná tenni akaró LMBTQ agresszorokat.  

Mert ha nem tetszik is nekik, semmi keresni valójuk sem az óvodákban, sem az iskolákban. És semmi joguk megkörnyékezni gyermekeinket, unokáinkat!

Forrás és teljes cikk: magyarhirlap.hu

Kiemelt kép: Shutterstock/illusztráció