Anonymous korábban jelezte, hogy Patek Gáborról, dr. Fischer Lászlóról és Deák Róbertről, illetve a III., a XVIII. és a XIX. kerületben végzett tevékenységükről fog beszélni. Eddig főként Patek Gábor korrupciógyanús ügyletei voltak terítéken, az álarcos alak mai videójának viszont már az a Fischer László a főszereplője, aki Kiss László óbudai DK-s polgármester feleségének az üzlettársa és közös vállalkozást működtet Deák Róberttel.

Az Anonymous által ma reggel közzétett felvételen Fischer László éppen azt magyarázza beszélgetőpartnerének, hogy a választási kampány, azon belül is a Szabó Tímea III. kerületi közös baloldali jelölt körüli teendők miatt eléggé elfoglalt, de ezt érdemes szó szerint idézni.

Van nálam annyi pénz, hogy ezeket ki tudom, amiket, ugye megy most pont a kampány és ez emészti fel a pénzeket. Ugye csináljuk a Szabó Timinek a kampányát, és azért ott, tudod, szórólapok vannak, újságok, f…szom, minden. (…) Azért tudod, hogy ebben az időszakban kicsit turbulensebb

– ecsetelte a helyzetet Fischer László. A beszélgetés során több folyamatban lévő üzlet is szóba került, amelyeket azonban nem részleteztek.

A társalgás azon része viszont teljesen világos és érthető, amikor arról esik szó, hogy a baloldal háttérembereihez honnan és miként érkeznek a kampányfinanszírozáshoz is felhasználható források.

Fischer ugyanis elmondta, hogy Marbelláról jön a pénz, ám az összegek utaztatása nem egyszerű. Az is kiderült, hogy kanyaronként 300-400 millió forintot tudnak behozni az országba.

A beszélgetés legizgalmasabb része azonban az, amikor a pénz eredete kerül szóba. – Remélem, nem ilyen drog, vagy akármi cucc – teszi fel a számunkra ismeretlen férfi a kérdést. Fischer erre mindössze annyit válaszolt, hogy „ne reménykedjél”, majd hozzátette,

„nem fegyver az biztos, (…) szerintem kokain”. – Tömbben hozzák be, kilószámra hajóval

– hangoztatta.

Fischerék egyébként megemlítették Patek Gábor és Deák Róbert nevét is, vagyis egyértelműen kiderült, hogy az Anonymous által megnevezett három személy jól ismeri egymást, közösen üzletelnek, mindegyikük tőrőlmetszett baloldali háttérember.

Anonymous eddig szinte kizárólag Patek Gábor korrupciógyanús ügyleteivel foglalkozott. Az álarcos alak először egy olyan rejtett kamerával készített felvételt hozott nyilvánosságra, amelyen Patek Gábor és egy ismeretlen személy egy autóban ülve több millió forint kenőpénzzel számolt el.

A képsorokon jól látható, ahogyan az összegeket papírzacskóba tették. Az álarcos alak tájékoztatása szerint a III. kerületi önkormányzat megbízásaiból visszaosztott pénzről volt szó.

Forrás és teljes cikk: magyarnemzet.hu

Kiemelt kép: YouTube