Kollár azzal riogatja a szlovák közvéleményt, hogy Orbán és Putyin hamarosan feldarabolhatja Szlovákiát

Az Orbán-kormány és a magyarság elleni szlovák retorika és riogatás egy újabb szintet lépett lefelé, ahonnan már a béka hátsója is komoly magaslatnak számít.

Ezúttal nem más, mint a nőügyeiről elhíresült házelnök,

Boris Kollár állt be a kútmérgezők hadába, aki mára virradóra rosszat álmodhatott, mivel a Markíza Testre szabva című műsorában arról vizionált, hogy „Orbán és Putyin hamarosan feldarabolja Szlovákiát is“.

Kollár a műsorban többször is egy esetleges magyarországi fenyegetést említett. „Nagy-Magyarországról beszélnek, ingatlanokat vásárolnak nálunk, útleveleket adnak ki. Ez nem tréfa” – sopánkodott.

Kollár szerint az orosz agresszió aláássa a nemzetközi rendszert, amely Szlovákia szuverenitását is garantálja. Meglátása szerint ezt a későbbiekben Orbán Viktor is felhasználhatja Szlovákia ellen…

Nos, az ember mindezek hallatán komolyan elgondolkozik azon, hogy vajon az ilyen riogatás nem meríti-e ki a rémhírkeltés, valamint akár a Szlovákiában élő magyarok elleni uszítás fogalmát is, ami ellen a törvény erejével harcol a szlovák kormány?

Forrás és kiemelt kép: Felvidék.ma