Az áldozatot, egy 24 éves hölgyet jobbikos politikusok felcsalták és bezárták egy szobába, majd a tettes levetkőzött, és fizikai erőfölényét kihasználva próbálta őt megerőszakolni.

KIZÁRÓLAG AZ ILLETŐ HÖLGY LÉLEKJELENLÉTÉN MÚLOTT, HOGY EZ VÉGÜL NEM SIKERÜLT.

A kirobbant botránynak Jakab Péter pártelnök és elhíresült kabinetfőnöke, a „mamuszos” Molnár Enikő is tanúja volt, annak minden részletéről tudomást szereztek.

A kínos bűncselekményt hosszú hetek óta próbálja eltussolni a Jakab-féle vezetés, bár az erőszakot elszenvedő hölgy beadvánnyal fordult a Jobbik etikai bizottságához, az ügy kivizsgálását, a tettes megbüntetését követelve. Miután nem történt semmi, az áldozat az ügyben később hivatalos feljelentést is tett. A Borsonline úgy tudja, hogy az ügyben máris megkezdődött a nyomozás.

AZ ELKÉPESZTŐ ESETRE MÉG TAVALY DECEMBERBEN, EGY VIDÉKI JOBBIKOS RENDEZVÉNYEN KERÜLT SOR, AHOVA KIZÁRÓLAG VEZETŐ POLITIKUSOK KAPTAK MEGHÍVÁST. OTT VOLT JAKAB PÉTER PÁRTELNÖK ÉS A KABINETFŐNÖKE IS, MÁS PÁRTVEZETŐK TÁRSASÁGÁBAN.

Az áldozat szerint utólag gyanúra adott okot, hogy az élettársát, Szilágyi Györgyöt, a Jobbik egyik alelnökét külön kérése ellenére sem hívták meg a vidéki rendezvényre.

Még testőrt is állítottak az ajtó elé

A 24 éves hölgy választókerületi szervezőként dolgozott a Jobbiknak. Ahogy több hivatalos beadványban, aláírásával is megerősítve rögzítette, gyanútlanul ment el abba a vendégházba a Szabolcs-Szatmár megyei Ököritófülpösön, ahol a bűncselekmény történt.

A Bors megszerezte az ügyben született beadványokat, iratokat, amelyekből világosan kiderül, hogy bűncselekményről, erőszakos nemi közösülés kísérletéről van szó.

A JOBBIK EGYIK VEZETŐ POLITIKUSA, AKI KORÁBBAN POLGÁRMESTER IS VOLT, AZ ÁLDOZATOT FELCSALTA EGY SZOBÁBA, MÍG EGY MÁSIK JOBBIKOS POLITIKUS KÍVÜLRŐL RÁJUK ZÁRTA AZ AJTÓT.

A bűncselekmény elkövetésére olyan alaposan felkészültek, hogy még egy testőrt is az ajtó elé állítottak!

A tettes ezután obszcén szavak kíséretében letolta a nadrágját, és berántotta a tiltakozó hölgyet a fürdőszobába.

HOZZÁSZORÍTOTTA A FALHOZ, LEVETKŐZÖTT, ÉS NEMI SZERVÉT HOZZÁ SZORÍTVA ERŐSZAKOSAN KÖZÖSÜLNI PRÓBÁLT.

Szerencsére egy másik jobbikos politikus, aki józan maradt, meghallva a segélykiáltásokat az áldozat segítségére sietett. Behatolt a szobába, és addig dörömbölt a fürdőszoba ajtaján, míg a tettes kénytelen volt kinyitni az ajtót, s a hölgy ki tudott menekülni.

Forrás: Origo.hu

Jakab Péter/Forrás: Origo.hu

A bűncselekményről Jakab Péter csak azért szerzett később tudomást, mert éppen ekkor, az egyik hivatalos beadványban rögzítettek szerint „olyan részeg volt, hogy egyik testőre sem tudta talpra állítani”…

AZ ÁLDOZAT A TÖRTÉNTEK UTÁN ELMENEKÜLT A HELYSZÍNRŐL, MIKÖZBEN AZONNAL HÍVTA ÉLETTÁRSÁT, SZILÁGYI GYÖRGYÖT, A JOBBIK ALELNÖKÉT, AKI NÉHÁNY NAPPAL KÉSŐBB A PARLAMENT ÉPÜLETÉBEN SZEMÉLYESEN SZÓVÁ IS TETTE A TÖRTÉNTEKET JAKAB PÉTER PÁRTELNÖKNEK ÉS KABINETFŐNÖKÉNEK, MOLNÁR ENIKŐNEK.

Ezután fordultak hivatalos beadvánnyal a párt etikai bizottságához. Jakab Péter és Molnár Enikő azonban minden befolyásukat latba vetve azóta is igyekeznek eltussolni a bűncselekményt. Nem voltak hajlandók még a kért etikai vizsgálat megindítására sem. A nemi erőszak áldozatául esett hölgy ezután fordult a bűnüldöző hatóságokhoz.

Forrás: origo.hu

kiemelt kép: gettyimages.com/illusztráció