Mi mindannyian nagyon közel állunk Orbán Viktorhoz, ő nagyszerű vezető, igazi úriember, és nemrég hatalmas választási diadalt aratott. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy támogatásomról biztosíthattam. Ő valóban jó ember, és páratlan munkát végez a hazájáért

– nyilatkozta a rendezvény számára eljuttatott rövid videóüzenetben Donald Trump, az első Európában megszervezett Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC-) második napján, Budapesten. Az Amerikai Egyesült Államok korábbi elnöke hozzátette:

A java még csak most jön.

Donald Trump szerint, „nagyon fontos harcot vívunk, és vívnak önök is”. Hozzátette, a konzervatív közösségre óriási feladat hárul, hiszen közös értékeinket a globalista baloldal össztűz alatt tartja. A politikus köszönetet mondott az Alapjogokért Központnak és az American Conservative Unionnak is a rendezvény megszervezéséért, majd sajnálatát fejezte ki, hogy nem tudott személyesen is jelen lenni Budapesten, de biztosította a CPAC Hungary-t és a szervezőket arról, hogy figyelemmel kíséri az eseményeket.

Forrás: Magyar Nemzet

Borítókép: Donald Trump (Fotó: Andy Jacobsohn)