A CitizenGo nemzetközi civil szervezet petíciót tett közzé, a tiltakozás tárgya ezúttal a Mattel transgender Barbie babája.

„A Mattel játékgyártó úgy döntött, hogy piacra dob egy transznemű Barbie babát. Talán az volt a szándékuk, hogy vitagenerálással ingyen reklámhoz jussanak?

Ez egy biztos út a kudarc felé, ahogy azt más vállalatok is bebizonyították, akik próbálnak megfelelni az agresszív LMBTQ-ideológiának. Például a közelmúltban a Disney részvényei zuhantak, miután hátat fordítottak célközönségüknek: a családoknak. Mindez azért történt, mert Florida kormányzója egy olyan gyermekvédelmi törvényjavaslatot terjesztett elő, amely védi a szülők gyermekeik oktatásához való jogát. Bosszúból megígérte a vállalat, hogy szereplőik 50%-a LMBTQ személy lesz.

Ha a családok a Disney hadjáratában nem partnerek, akkor a Mattellében se lesznek azok. Erre figyelmeztetjük a vállalatot.

Üzenjük Zbojniewicz úrnak, a Mattel-részvények vezetőjének: A transznemű Barbie piacra dobása egyenes út a cég hanyatlásához.

Sajnos a pénz az egyetlen nyelv, amelyet ezek a nagyvállalatok értenek. Küldjünk tehát erős üzenetet a Barbie gyártójának: Távolítsa el a transznemű Barbie-t a piacról, vagy ne számítson többé a családokra mint vásárlókra.

Nincs szükségünk agresszív ideológiákra a gyerekszobában!

A vállalat ügyvezető alelnöke, Lisa McKnight ezekkel a mondatokkal jelentette be a döntést:

„Büszkék vagyunk arra, hogy hangsúlyt fektetünk a befogadás és az elfogadás fontosságára minden korosztály számára, és elismerjük Laverne jelentős kulturális hatását egy Barbie-kollekcióval.”

A színész állítólag már 11 évesen nemi identitászavarban szenvedett. Tinédzserkorban természetes, hogy sok mindent megkérdőjelez az ember, még akár a saját nemét illetően is. De súlyos hiba ezeket a kételyeket erősíteni a gyerekekben és transzgender játékokat adni a kezükbe. A hormonkezelések és nemi átalakító műtétek súlyosbítják a depressziót és növelik az öngyilkosságok számát.

Nem fogunk Barbie-t adni egyetlen gyerek kezébe sem ilyen üzenettel!

A Barbie-t 60 éven keresztül a női szépség szimbólumaként hirdették, és gyakran kaptak kritikákat az irreális elvárások miatt. Ezt most még tetézik egy férfi testképzavarának megtestesítésével.

A Mattel csatlakozik a progresszív hullámhoz, amely állítólag elfogadó, kivéve azokkal, akik szerint Isten férfinak vagy nőnek teremtette az embert, és akik szerint csak ez a két nem létezik.

A Mattelnek választania kell: vagy követi a divatos LMBTQ-indoktrinációt, vállalva ezzel a kockázatot, hogy a többség elfordul majd tőlük és nem vásárolja meg termékeit, vagy a normalitás talaján marad.

Amíg a Mattel vissza nem vonja transznemű Barbie-ját, nem vásárolunk termékeikből!

Védjük meg gyermekeinket ettől az ideológiai harctól!

A petíció itt olvasható.

(Címkép forrás: thred.com)