Több amerikai sajtóorgánum arról számolt be, hogy hackerek feltörték Hunter Bidennek, Joe Biden elnök botrányos előéletű fiának az iPhone-ját, aminek következtében hozzáférhettek az iCloud-fiókjához. A hackerek Hunter telefonján olyan videókat találtak, amelyeket az elnök fia saját magáról készített. Néhány felvételen Biden elnök fia cracket szív és prostituáltak társaságában látható.

4chan jelentős részben hackerekből álló csapata feltörte Joe Biden amerikai elnök fiának, Hunter Biden iPhone-jának a jelszavát, így férhetett hozzá az iCloud-fiókjához – írja a Post Millennial.

Hunter Biden iCloud-fiókjában megdöbbentő videókat találtak, amelyeket az amerikai elnök fia magáról készített. A közösségi médiában nyilvánosságra hozott felvételek alapján Hunter Biden drogozik és prostituáltak társaságában látható.

Az egyik felvételen egy prostituálttal meztelenül cracket szív, egy másik felvétel alapján egyedül szív cracket a fürdőkádban, miközben iszik.

Az amerikai elnök fiáról már számos olyan információ látott napvilágot miszerint Hunter kábítószereket fogyaszt, illetve prostituáltak szolgáltatásai veszi igénybe. A legújabb felvétetek azonban kompromittálóbbak az előzőeknél.

Az Origo már számos alkalommal beszámolt arról, hogy még a 2020-as amerikai elnökválasztási kampány idején újságírók feltárták Hunter Bidennek a külföldi, korrupciógyanús ügyeit, illetve nyilvánosságra hozták a laptopján talált obszcén jellegű fényképeit, amelyek szintén prostituáltak társaságában készültek.

A laptopjából kikerülő információk alapján Joe Biden 2018 novembere és 2019 márciusa között 100 000 dollárt utalt át fiának a különböző költségei fedezésére, ebből az összegből Hunter azonban legalább 30 000 dollárt prostituáltakra költött.

Forrás: Origo.hu

Kieemlt kép: Twitter