A kormánypárti politikus emlékeztetett: ugyanezt csinálták, csinálják a bevándorlással és a koronavírussal kapcsolatban is. A magyar érdek helyett számukra mindig kizárólag a kormány támadása a fontos, káoszt és zűrzavart akarnak a politikai haszonszerzés reményében. Egy háború idején is.

Ha a kétszínűségnek, a köpönyegforgatásnak és a hazugságnak lenne mértékegysége, az 1 gyurcsány lenne – fogalmazott Menczer Tamás.

Az államtitkár hozzátette: a baloldal most azzal támadja a kormányt, hogy szerintük nem érkezik elég orosz gáz Magyarországra. Ők, akik az orosz gázt “elzárták” volna, a rezsicsökkentést megszüntetnék, és a világpiaci árakat “ráengednék” a magyar emberekre.

Azonban a kormány a baloldali ellendrukkereknek is garantálja a gázellátást, náluk is lesz fűtés télen. A Fidesszel az is jól jár, aki nem rá szavazott – mutatott rá az államtitkár.

Menczer Tamás felhívta a figyelmet: van hosszútávú megállapodás Oroszországgal, és ez jelenti a magyar ellátás legnagyobb részét. A leszerződött mennyiségen felül 700 millió köbméter beszerzéséről tárgyalt Szijjártó Péter Moszkvában, ennek eredménye, hogy már plusz mennyiségek érkeznek augusztusban a magyar tározókba a Török Áramlat-vezetéken keresztül, a szeptemberi mennyiségeket jelenleg egyeztetjük, a plusz 700 millió köbméter beszerzése folyamatosan zajlik.

A Fidesz-KDNP politikusa felidézte: a baloldali ellendrukkerek támadták a Török Áramlat-vezeték megépítését és a gázvásárlási megállapodás megkötését is, most meg azt támadják, hogy miért nem jön több orosz gáz. És közben Gyurcsány Ferenc “készül”, reggel, éjjel meg este.

Végül is, eddig “csak” egyszer tette tönkre morálisan, társadalmilag és gazdaságilag az országot. De ő készül. Az nem érdekli, hogy volt ez az elhanyagolható esemény, amit választásnak hívnak, és a magyar emberek “nem azt mondták, Feri!” A magyarok azt mondták, hogy mi már felkészültünk. Felkészültünk Gyurcsány Ferencből, és nem kérjük, köszönjük – fogalmazott az államtitkár.

A függetlenobjektívek pedig reggelente, mielőtt megírnák az első kormányt támadó cikket, ránéznek a vezérükre, akinek ugyan kissé bizonytalan a nézése meg a járása is, de “készül.” Aztán rátekintenek a Jobbikra, ahol az “Enikő visszavág” című epizód zajlik, végül pedig megállapíthatják, hogy még mindig nincs élő ember, aki tudná, ki a Momentum elnöke, és ezek után újra belekapaszkodnak a klaviatúrába, és lelkesen támadják a kormányt.

Ilyenek. Megszoktuk. Nekünk baloldalból is a legrosszabb jutott.

A kormány közben gázbeszerzéssel foglalkozik, hogy legyen mivel fűteni télen, működjön a gazdaság, és meg tudjuk védeni a rezsicsökkentést. Mindenki azt teszi, amit fontosnak gondol – zárta bejegyzését Menczer Tamás.

Forrás: Magyar Hírlap

Kép: Facebook