Rod Dreher a The American Conservative oldalán arról írt, hogy az LMBTQ és woke propagandával a legnagyobb baj a telhetetlensége. Ha a törvényhozók útját akarják állni az ideológiák túlkapásainak, akkor átfogó és agresszív törvénykezésre lesz szükség.

A szerző jelenlegi lakhelyéről, Budapestről tekintve az Egyesült Államok radikális helynek tűnik, miközben az amerikai média és a washingtoni politika előszeretettel állítja be Magyarországot fasiszta államként. Magyarország, és különösen Budapest azonban elég liberális ahhoz, hogy meleg párok kézenfogva sétáljanak, a közbiztonság pedig általában nagyon jó. Magyarország „normális” hely abban az értelemben, ahogy az Egyesült Államok is volt, mielőtt elveszítette az eszét.

Ha egy amerikai ma Közép-Európába látogat, megtapasztalja, milyen őrület lett úrrá saját országában.

Viszont a közép-európaiak, akik a kommunizmus ideje alatt felnéztek az Egyesült Államokra, ma már kulturális gyarmatosító „Babilonként” tekintenek a tengerentúlra.

Cikkének zárásaként Rod Dreher leszögezi: a konzervatív politikusoknak dönteniük kell, és vagy követik Orbán Viktort, aki határozottan kiáll a családok és a józan ész mellett, vagy belenyugszanak a gyermekek arcába buborékokat fújó LMBTQ-propagandisták akaratába.

Forrás: Mandiner

Kiemelt kép: wikimédia.org