Eltávolították az iskolából azt a 15 éves fiúszeretőt tartó pedagógiai asszisztenst, aki egy privát csoportban általános iskolás tinédzser fiúknak nyíltan és plasztikusan propagálta a homoszexuális életmódot, de öngyilkosságra buzdító tartalmakat is megosztott. Nemrég pedig az iskola alsós diákjainak tartott szexuális felvilágosítást, ahol a szülők szerint az azonos neműek nemi életével traktálta a kicsiket. Az iskola tudhatott az asszisztens botrányos videóiról és kérték is, hogy szedje le ezeket, de alkotói szabadságra hivatkozva a kérésnek nem tett eleget. A szülők képviselői úgy vélik: az iskola megijedt a Bite Zsolt mögött álló emberjogi szervezetektől, akikre többször is hivatkozott, hogy mögötte állnak, említve a Helsinki Bizottságot, az Amnesty Internationalt és a TASZ-t. Mivel kiderült, hogy az iskola vezetése hónapok óta tudott a a férfi ténykedéséről, kíváncsian várjuk a felelősök megnevezését és számonkérését… A Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté is reagált a pedagógustüntetéseket szervező „efebofil” férfi botrányára.

Azzal büszkélkedett nyilvános TikTok-videójában egy közel negyvenéves budapesti általános iskolában dolgozó férfi, hogy egy tizenöt éves fiúszeretőt tart, és ha valaki emiatt bármilyen hatóságnál feljelenti, akkor rágalmazási pert indít, amiben olyan szervezetek fogják képviselni mint a TASZ, a Helsinki Bizottság vagy éppen a PDSZ. Most eltávolították az iskolából.

Nem pedofil, hanem „efebofil”

Bite Zsolt arra hivatkozik, hogy ő efebofil, nem pedig pedofil. Az efebofíliát a magyar törvények nem büntetik, ha a 14-18 év közötti kiskorú beleegyezik a vele egy nagykorú által létesített szexuális kapcsolatba.

Hogy ilyen szexuális hajlamokkal rendelkező személyek esetében jó-e, hogy iskolában taníthatnak, arra a tanár válaszként azt bizonygatta egy videójában, még soha nem közeledett helytelen módon tanítványai felé, ezért szerinte nincs is ezzel probléma.

Az iskola vezetése is tudott róla

Feljelentette az óbudai Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola pedagógiai asszisztensét az egyik, iskolában tanuló diák szülője, miután kiderült, hogy a férfi egy privát csoportba invitált tinédzser fiúkat, akiket fotózni tanított, majd a chatszobában szexuális megjegyzésekkel bombázta többüket – írta meg a pestisracok.hu. Bite Zsolt a közösségi médiában is aktív, a YouTube, TikTok és Instagram-videóit krúdys diákok is követik, amikben az általános iskolásoknak nyíltan és plasztikusan propagálja a homoszexuális életmódot, de öngyilkosságra buzdító tartalmakat is megoszt. Nemrég pedig az iskola alsós diákjainak tartott szexuális felvilágosítást, ahol a szülők szerint az azonos neműek nemi életével traktálta a kicsiket. Az iskola tudhatott az asszisztens botrányos videóiról és kérték is, hogy szedje le ezeket, de alkotói szabadságra hivatkozva a kérésnek nem tett eleget.

Korábban a PDSZ is kiállt mellette

A szülők képviselői úgy vélik: az iskola megijedt a Bite mögött álló emberjogi szervezetektől, akikre többször is hivatkozott, hogy mögötte állnak, említve a Helsinki Bizottságot, az Amnesty Internationalt és a TASZ-t. Később azonban egy videóban helyesbített, hogy még nem ügyfele ezeknek a szervezeteknek. Korábban viszont munkaügyi vitákban a PDSZ is kiállt mellette – ami nem csoda, hiszen maga is tanártüntető –, de most próbálnak elhatárolódni tőle, ugyanis Bite azzal dicsekedett, hogy egy tizenöt éves fiúval “kavar”.

Ameddig akár csak egyetlen pedofil is keresi a jogi kiskapukat, addig dolgunk van

A Fidesz frakcióvezetője reagált a pedagógustüntetéseket szervező „efebofil” budapesti tanár botrányára.

A brüsszeli birodalmi központ eljárás alá vont minket a pedofilellenes törvénycsomagunk miatt. Eközben itthon egy tanár furcsa magyarázattal kísérve vallja be, hogy kiskorúakra hajt, és ezt senki ne merészelje számonkérni rajta, mert őt a TASZ, a Helsinki Bizottság és a PDSZ védi, így hát perelni fog – írta Kocsis Máté.

Mint ismert, azzal büszkélkedett nyilvános TikTok-videójában egy közel negyvenéves budapesti általános iskolai férfi tanár, hogy egy tizenöt éves fiúszeretőt tart, és ha valaki emiatt bármilyen hatóságnál feljelenti, akkor rágalmazási pert indít, amiben olyan szervezetek fogják képviselni mint a TASZ, a Helsinki Bizottság vagy éppen a PDSZ.

„A gyermekvédelmi törvényünket megtámadták és megsértették, a harc folytatódik tehát. Két gyermek apjaként és a törvény egyik szerzőjeként kijelenthetem: ameddig akár csak egyetlen pedofil is keresi a jogi kiskapukat, vagy ha a hárommillió-hatszázezer magyar népszavazáson kinyilvánított akaratával szemben meg akarják semmisíteni a törvényünket, addig dolgunk van. Küzdeni fogunk a gyermekeink védelméért” – reagált az esetre a Fidesz frakcióvezetője.

Forrás: civile.info / MTI / pestisracok.hu / hirado.hu

Címlapkép: Facebook