Nem kell mindenképp kormányt váltani! Az ellenzék persze szeretne, de elsősorban magával van elfoglalva. A fiatalok az Újpest színeiben lilulnak meg és küzdenek, hogy a zöldeket legyőzzék, a Párbeszéd Gyurcsány Pártbeszéde lett – tudjuk a reggel, délben meg este hazudtunk csak! – és a főnök rendre beleszáll a gyámoltalan, tehetségtelen, de legalább hosszú Karácsonyba. A főni neje valami árnyékkormányt gründolt, melynek tagjait az ismeretlenség homálya is fedi, nem csak a fény hiánya.

Teljes a tehetetlenség és a tanácstalanság és azon kívül, hogy Orbán a gonosz Hókuszpók varázsló, aki kb. 3 millió ember lelkét teljesen elvarázsolta és mellesleg kicsinálja a balos-liberális hupikék párttörpikéket – jaj, jaj, ne! – többre nem is futja.

Nézegetik a köldöküket, kerítést bontanak (ezt is Orbántól lesték el) és ajvékolnak, hogy milyen jó lenne, ha végre Orbán elhúzna és ők foglalhatnák el a hatalom dicső sáncait.

Na, de miért is akarjátok elfoglalni kedves barátaim?

Jobb lenne-e az embereknek, ha fegyvereket és katonákat adnátok Ukrajnának és ezzel  beszállnátok a háborúba?

Nem lenne jobb!

Jobb lenne-e az embereknek, ha lebontanátok a kerítést és ezzel az illegális migráció és az embercsempészek hada rászabadulna az országra. Volt már ilyen: az országutak, pályaudvarok, nyilvános terek megteltek agresszív, követelőző menekültekkel.

Nem lenne jobb!

Jobb lenne-e az embereknek, ha elvennétek újra a 13. havi nyugdíjat és a svájci indexálásról hazudozva csak 1-2%-os emelést (sem) hajtanátok végre, nagy öntömjénezéssel, ahogy ez nálatok szokás? –

Nem lenne jobb!

Jobb lenne-e, ha a bankok feledve a fair-bankokra vonatkozó orbáni  törvényeket újra irgalmatlanul és kontroll nélkül emelnék a hitelek költségeit.

Nem lenne jobb!

Jobb lenne-e, ha eltörölnék a rezsicsökkentést és védőháló nélkül a piaci rezsiárak lépnének életbe úgy, hogy ti eladnátok a stratégiai cégeket – víz, villany, gáz, olaj, élelmiszer, szemét – a külföldi haverjaitoknak és azok gátlás nélkül kopasztanák meg a lakosságot?

Nem lenne jobb!

Jobb lenne-e, ha mint a ti időtökben a családtámogatások rendszerét leépítenék, – ahogy például a Bokros csomag el is törölte a Gyedet, majd 2000-ben az Orbán kormány visszaállította – és csak a piaci viszonyok döntenének arról, hogy ki tud majd otthont teremteni, felújítani magának. A piac láthatatlan keze, maga a markecoló kéz a ti esetetekben. –

Nem lenne jobb!

Jobb lenne-e, ha az ország kirablása után ismét az IMF-hez fordulnátok, hogy adjon jó sok hitelt, ezáltal szabná már meg a jó magyaroknak, hogy hol kell meghúzni majd a nadrágszíjat. –

Nem lenne jobb!

Jobb lenne-e a külhoni honfitársainknak, ha elvennétek a választási jogaikat Magyarországon és leépítenétek a támogatások rendszerét, teljesen sorsukra hagyva őket. Jobb lenne-e, ha a miniszterelnökünk pezsgőzne a nagy-román népet éltetve a Kempinszkiben a román kormányfővel?–

Nem lenne jobb!

Jobb lenne-e, ha a kereszténység kultúrája helyett a multikulti kutúrája lenne az irányadó? Transzneműek a fontos kormányzati és közéleti pozíciókban, az LMBTQ, a Pride, a woke és a BLM-mel való szolidaritás, a szabadság hamis illúziója, az identitások szivárványa az oktatásban és már az óvodában a drag queenek érzékenyítők hada?

Nem lenne jobb!

És végül jobb lenne-e, ha a magyarok helyett a nemzetközi erők dönthetnének a sorsunkról, a föderális Európa brüsszelitái vagy a gazdájuk: az USA és Soros Görgy? –

Nem lenne jobb!

És sorolhatnám napestig, mennyi minden nem lenne jobb, ha ti kerülnétek hatalomra. Úgy általában minden rosszabb lenne.

Akkor miért nem szálltok magatokba és teszitek fel a kérdést, mi lenne jobb az embereknek, ha titeket választanának? Mert egyelőre úgy tűnik nekik/nekünk semmi! De nektek pár száz, vagy pár ezer aktivistának lehet, hogy eljönne a Kánaán! Ezt nincs kedvünk finanszírozni!

Jobb lenne-e, ha maradna a bizalmunkat élvező, sok csatában vitézkedő és a bajokon átsegítő, a közösség erejével rendelkező, a magyar egységet és a békét képviselő jelenlegi magyar kormányzat!

Tudom nektek szemkilövetőknek, parizerkirályoknak, lila lufifújogatóknak és társaitoknak döbbenetes, de

Jobb lenne!

Kiemelt kép: MTI