Ismeretlenek támadták meg a Három királyfi, Három királylány egyesület honlapját. 20 különböző IP címről, úgynevezett DDOS támadást intéztek ellene, amelynek az volt a célja, hogy a honlap szervere ne bírja el a terhelést és a weboldal elérhetetlenné váljon.

Hogy miért is történt mindez? Mindössze azért, mert a szervezet nyilatkozatot tett közzé arról, hogy mennyire fontos a gyermekvállalás. Ezt három nap alatt ötszázan írták alá, olyan közismert személyiségek, mint Böjte Csaba ferences szerzetes, az erdélyi gyerekotthonok alapítója, Csókay András idegsebész, Kovács András Péter humorista, Prieger Zsolt zeneszerző, az Anima Sound System frontembere, Szalóki Ágnes zenész, Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, valamint Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter és Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere is.

Nehéz megfelelő jelzőt találni erre az aljas támadásra. Az a baj velünk, hogy volt gyerekszobánk és a szüleink nem készítettek fel bennünket a láthatatlan ellenség elleni harcra. Sajnos, még a láthatóak elleni küzdelemre sem.

A petícióhoz itt lehet csatlakozni.