„Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenve­dés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberi­ségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őr­angyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes len­ne erősebben kérniük hathatós oltalmát orszá­gukra!” (Lejegyezte Pio atya)

Tessék akár többször is elolvasni Pio atya gondolatait. Mintha a jövendölésének második mondata napjainkról szólna. Manapság a bölcsességnek feltüntetett cinizmus az úr. Nem csak nálunk, Európa szerte, egy maroknyi kisebbség próbálja ráerőltetni akaratát a többségre. A legerősebb bázist, a keresztény közösségeket igyekeznek szétverni. Azokat az embereket próbálják befolyásolni, akiket szüleik tisztességre, mások iránti tiszteletre tanítottak és úgy neveltek, hogy fel se tételezzék másokról, aljas gondolataikkal és tetteikkel az ördöggel cimborálnak.

  • Mert valljuk be őszintén, jutott volna eszünkbe több tucatnyi gender? Vagy LMBT ideológia?
  • Hogy megtámadják a Három királyfi Három királylány honlapját?
  • Bíróság elé állítanak egy cukrászt Angliában, mert nem hajlandó azonos neműek esküvőjére tortát készíteni?
  • Hogy Franciaországban nem engednek Szűzanya szobrot felállítani a templom előtt, mert az túl vallásos?
  • Hogy Olaszországban leszedik az iskolai tantermekből a keresztet – pedig az századokon keresztül mindig ott volt –, mert egy-két szülőt irritált?

A példákat lehetne sorolni, de sajnos a mi gondolatvilágunkkal el sem tudjuk képzelni, milyen ördögi ravaszsággal fognak még előállni, hogy minden kulturális, viselkedési, és vallásos hagyomány kiirtsanak.

Erőszakosan, fennen hirdetik tévtanaikat, hogy övék legyen a világ. Gondoljunk csak bele, hajdan fogcsikorgatva voltak szelídek, ma mosolyogva kegyetlenek, mert tudják Jézus követői szelídek, megértőek. De úgy gondolom eljött az az idő, amikor némileg határozottabban kellene fellépnie a többségnek, vagyis a keresztényeknek.

Hogy is mondta Pio atya?

Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őr­angyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes len­ne erősebben kérniük hathatós oltalmát orszá­gukra!

Címlapkép: szentkut.hu