A régi világ miniszterelnöke megkapta a szurit, és hál’ Istennek elégedett volt a kiszolgálással. Jó egészséget kívánok neki! – írja Kocsis Máté a közösségi médiában, arra reagálva, hogy Gyurcsány megkapta az oltást.

„De hiába ment flottul minden, azt azért csak hozzátette, hogy a kormány így, meg úgy, meg amúgy, és kormány akkor is, mert nem is úgy. Sebaj, a gond nem ez, mondja csak nyugodtan a magáét.

A gond a kétszínűséggel van: téged elbizonytalanítunk, lebeszélünk, kétségeket ébresztünk, de magunkat azért beoltatjuk, amint lehet, meg akkor is, amikor nem. László Imre, Hiesz György, Kálmán Olga, ma meg a nagyfőnök, Gyurcsány Ferenc is megkapta, és mindent nagyon jónak talált. A parlamenti képviselőik közül volt olyan is, aki a kínai vakcinát kapta. Nahát.

Az elmúlt hetekben sok ember utasította vissza az oltást csak azért, mert Gyurcsányék a fülükbe tették az oltásellenes bogarat. Mindegyik vakcina hatékony és biztonságos, a balosok mégis csinálták az ezzel ellentétes kampányt, mert sok halott esetén megbukhat a kormány 2022-ben, ahogy mondták. Most meg Gyurcsány elmegy, és szuper körülmények közt beoltatja magát. Kétszínű, számító, gonosz politika. Kivételesen vastag bőrt igényel.

Apropó, megy még a DK oltásellenes online petíciója, amit nemrég indítottak?”