Ahogy korábban megírtuk, külföldi liberális platformok egy a Soros-féle Amnesty International közreműködésével végzett “vizsgálat” nyomán összehangolt támadást indítottak hazánk ellen, állítva, hogy ellenzéki újságírókat hallgatott le a magyar kormány. Az ügyben megrágalmazott izraeli cég cáfolta a vádakat és perrel fenyegeti az álhírterjesztő médiumokat – írja a pestisracok.hu.

Az izraeli cég közleményben reagált az immáron külföldről is egyre nyilvánvalóbban támogatott ellenzéki média vádaskodására, amelyben rámutatnak, hogy az ügyet “feltáró” Forbidden Stories nevezetű szervezet közlésének nincs ténybeli megalapozottsága, ezt az állításaikat alátámasztó dokumentáció hiánya is igazolja.

„A Forbidden Stories jelentése tele van téves feltételezésekkel és megalapozatlan elméletekkel, amelyek komoly kétségeket vetnek fel a források megbízhatóságával kapcsolatban. Határozottan tagadjuk a jelentésükben megjelent hamis állításokat. Forrásaik olyan információkkal szolgáltak számukra, amelyeknek nincs ténybeli megalapozottságuk, ezt az állításaikat alátámasztó dokumentáció hiánya is igazolja. Valójában ezek az állítások annyira felháborítóak és távol állnak az igazságtól, hogy az NSO rágalmazási per indítását fontolgatja”

-írta a cég, amelyet azzal vádolnak, hogy ők biztosították a szoftvert, amivel a magyar kormány– állításuk szerint– megfigyelt bizonyos személyeket.

Pestisrácok.hu

Kép forrása: Direkt36 Facebook