Többek szerint a keresztény könnyűzene koronázatlan királynője egy újabb fantasztikusan energikus dallal lepett meg bennünket. A muzsika szokás szerint tisztaságában hibátlan és játékos – éppen úgy, ahogyan az énekesnő, aki azt előadja. Csak látszólag szól nekünk a dal: benne minden hang hálaadás Istennek. Érdemes belehelyezkednünk a nyári teraszon elringó hintaszék nyugalmához hasonlítható lüktetésben – aztán pedig Isten csodálatos, mindig körbeölelő jelenlétében – írja a vasarnap.hu.

Kétség nem fér a keresztény könnyűzene amerikai popdívájának sikerességéhez és őszinteségéhez. Dalai úgy mutatnak Isten felé, hogy azok előadásmódja a legprofibb világi produkciókéval vetekszik. Lauren Ashley Daigle, az amerikai kortárs keresztény könnyűzene feltűnt csillaga 2015-ben debütált a How Can It Be című nagylemezével, amely igen hamar a Billboard keresztény albumokat felsorakoztató toplistáján az első helyet szerezte meg magának. Mindez a füstös, ám dinamikus hangú énekesnő népszerűségének igen korai mutatója volt.

Lauren pár napja osztotta meg a közönséggel a „Tremble” című szám élő felvételét. A poppos hangzás viccesen elcsal bennünket egy kis kitérőre a reggae nyáron kiváltképp jóleső világába. Mindez tökéletes összhangban van a dal üzenetével, amely Istennek ad hálát, akinek jelenlétében megremegnek a lábaink. Az Úr jósága az életünk minden mozzanatában felfedezhető: a belvárosi fényekben vagy a csillagos éjszakában.

Isten szeretetéhez semmi sem fogható. Ő féltékeny szeretettel van irántunk. Tekintete szépségével elvakít bennünket. Szavai gyógyítanak, és rámutatnak azokra a pontokra, amelyek megsérültek a kapcsolatunkban vele. Ő újra átváltoztatja az életünket vízből borrá, és isteni ölelésével magához von bennünket. Ezért nem szolgálhatunk másnak rajta kívül, aki a szívünk királya. Élvezzük Isten jelenlétének biztonságát – ezúttal Lauren Daigle csoda dalával!

Forrás: vasarnap.hu

(Címkép: YouTube)