Szörnyű bántalom érte Gyurcsányné Dobrev Klárát! Rettenetes! Égbe kiáltó! Kövér László a DK szerint börtönnel fenyegette az elvtársnőt!

Húha! Nehogy már! Hát mit képzel ez a Kövér, kicsoda ő? Jó, rendben, választott képviselő, meg az Országgyűlés elnöke, de akkor is! Börtönbe egy ilyen nagyszerű asszonyt? Aki ugyan jelenleg senki, de közben a magyarok gyöngye? Meg egyáltalán, milyen tempó itt fenyegetőzni? A gőg, elvtársak, az! Hogy már egy egyszerű házelnök is veszi magának a fáradságot és fenyegetni meri a DK virágszálát! Ez a világ botránya! Bezzeg a DK-sok, csendes, szerény emberek. A szerénység katonái! Mármint – akár Bástya elvtárs – ez a szerénység az, amit igazán szeretnek magukban. Meg a kommunisták engesztelhetetlen gyűlölete az osztályellenséggel szemben, akik ugye most nem osztály, csak ellenség.

Ja, hogy valójában nem fenyegette meg Kövér Gyurcsány asszonyát? Mondjuk név szerint nem, de a DK tartalék esze, Arató Gergely szerint nem átallotta a gaz fideszes azt mondani az Inforádióban, hogy „azok ellen, akik feles többséggel bontanák le a kétharmadot, feles többséggel küldenék el Polt Pétert és mondanák ki a fideszes egypárti alaptörvényről, hogy alkotmányellenes, azok ellen büntetőeljárást kellene indítani.”

Nade kicsike Gergőcske, mintha éppen ti fenyegetnétek naponta a kormány tagjait, a kormánnyal együttműködőket,meg úgy általában mindenkit, aki nem fogadja el nemzetáruló politikátokat, hogy lámpavasra kerülnek, IFA teherautó platójára lesznek felhányva, méghozzá vasvillával, földönfutókká lesznek, elkobozzák vagyonukat – és persze…na né, hát nem éppen börtönnel fenyegetőztök? Fletó és Fletóné is, elborult tekintettel, őrjöngve, fröcsögve, a gyűlölet minden jelével a képükön.

De ez most, ugye, más, mert ez a Kövér, ez antidemokratikus. Ha nem mondta a Klárára azt, amit Arató szerint mondott, csak nem úgy, akkor is! Kicsi lelketekbe belegázolt, amikor – teljes joggal – kifejtette, hogy a demokráciát meggyalázó terveitek büntetést érdemelnének (bár sajnos erre nem nagyon mutatkozik jogi lehetőség). Csúnya bácsi! Nem szeretitek!

Ezt leszámítva is nagyon aljas vagy, Arató. És aljas a DK is, mert a sértettségi közleményt így kezdik: „a köteles beszédről elhíresült Kövér László…” Úgy látszik, a „főnökötök” demenciájában (aki nem emlékszik rá, hogy a saját országa polgáraira uszította vérgőzös rendőrterroristáit) valamennyien osztoztok. Nem volt semmiféle köteles beszéd, ezt maga Gyurcsány vallotta be a róla készült könyv lapjain, az egészet ő találta ki.

Ez nem zavar, Arató?

Ellenzéki elvtársak, veletek mindössze két baj van. Az egyik, hogy amnéziásnak nézitek a polgárokat és ma is hazudtok reggel,éjjel meg este. A másik, hogy szemrebbenés nélkül számolnátok le a demokráciával, sőt a demokratákkal is. Lenin-fiúk és lányok vagytok, a tömeggyilkos Szamuely méltó örökösei, igaz, egyelőre csak szavakban.

A Jóisten mentse meg ezt az országot attól, hogy szavaitokat tettek is kövessék. Mert akkor eljönne a vegytiszta nácizmus, vörös köpenybe burkolózva.

(Címképen: Arató Gergely. Forrás: Flag Magazin