A Fidesz frakcióvezetője Facebook-bejegyzésben világosította fel Tordai Bencét, kik is „telepítették be” az orosz titkosszolgálatot Magyarországra. Előre eláruljuk: nem a mostani kormánypártok.

„A baloldal megint szólt azokhoz, akiket teljesen hülyének néz. Ezúttal a Tordai Bence nevű lázító állapította meg a tegnapi csődületen, hogy a kormány “mentességet adott az orosz titkosszolgálatoknak” és “Magyarország a KGB lerakata lett”.

Ez bizony így van, de segítek pontosítani, hogy melyik volt az a kormány! Nagyon figyeljen, Tordai elvtárs, nehéz pillanatok következnek!

2006 március – Putyin Gyurcsány házában ebédel, nem nyilvános, négyszemközti megbeszélésre is sor kerül.
2006 május – Szilvássy György titokminiszter lesz
2006 szeptember – Gyurcsány Rosztovban Putyin elnökkel folytat zárt megbeszéléseket

Most koncentráljon, Tordai úr, jön a lényeg!

2007 január – Gyurcsány miniszterelnök és Szilvássy miniszter jóváhagyásával Galambos Lajos, a magyar titkosszolgálat vezetője beengedi az OROSZ titkosszolgálat embereit a budapesti NBH központba azért, hogy ( – most figyeljen Tordai elvtárs!): “azok kiszűrjék a Fidesz-barát munkatársakat”! (Nem sokkal később elkezdődnek a Fidesz vezető politikusait kompromittálni szándékozó úgynevezett “Portik-Laborcz” akciók is.)

2007 március – Gyurcsány Putyin elnök Moszkvától távoli villájában tölt egy napot
2007 június – elindul a MOL kijátszása az oroszoknak. (Hálából.)

Ezek nyilván teljesen véletlen egybeesések a Gyurcsány-kormány ideje alatt, de most ugorjunk még egy nagyot!

2021 szeptember – Galambos Lajos a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati vezetője államtitoksértésért (!) négy év börtönt kap a Kaposvári Törvényszéken.

Szóval ki engedett be, kit és hova, Tordai elvtárs? A maga hazugságait hallva még vezére, Gyurcsány Ferenc is elégedetten csettint. Sőt, talán meg lesz a sztahanovista lódító oklevél is! Hajrá!”

Forrás: Facebook

(Címkép forrás: HírTv):