A héten tiltakozók százai vonultak a Disney vállalati központja elé a kaliforniai Burbankben, hogy hangot adjanak ellenvéleményüknek a stúdió baloldali politikai fordulata és a woke+LMBTQ programjuk elfogadása miatt.

A demonstrálók egy része azt skandálta, hogy „Bojkottáld a Disney-t!”, míg egy ott dolgozó nő arról beszélt, hogy nehéz konzervatív értékeket vallóként a Disney-nél dolgozni.

A Hold the Line keresztény csoport által szervezett békés tüntetés a Disney főhadiszállásának főkapuja előtt zajlott. A nő a tömeghez fordulva arra buzdította a Disney konzervatív munkatársait, hogy álljanak ki magukért.

Nagyon nehézzé vált annak lenni, aki vagy. Nagyon nehéz volt olyannak lenni, akinek konzervatív értékei vannak. Olyannak, aki hisz abban, hogy helyes kiállni az igazság mellett.”

Majd így folytatta:

Minden olyan Disney-munkavállalónak mondom, aki fél, vagy bátortalan: álljon ki! Minden rendben lesz, nem vagy egyedül.”

A szerdai burbanki tiltakozás a közvélemény széles körű ellenreakciójának része a Disney azon döntése ellen, hogy az LMBTQ-propaganda részeként beépíti az aktivizmust a gyermekeknek szóló filmekbe és tévéműsorokba.

A Disney vezetői a közelmúltban behódoltak az alkalmazottaik egyik szélsőbaloldali csoportjának, és megfogadták, hogy felveszik a harcot a „floridai szülői jogokról az oktatásban” elnevezésű törvény ellen, amely megtiltja a szexualitás és a gender-ideológia tanítását az óvodákban.

A stúdió azt is megígérte, hogy felveszi a harcot más államok hasonló jogszabályai ellen is.

A közelmúltban kiszivárgott videókon az is látszik, hogy a Disney alkalmazottai nyíltan megvitatják azon terveiket, hogy több meleg és transznemű üzenetet illesztenek be a gyermekeknek szóló tartalmaikba.

Forrás: 888.hu

Kiemelt kép: Intomore.com