Gyurcsány Ferenc nem hagy kétséget afelől, hogy a baloldali ellenzék vezetője kíván lenni. Legújabb Facebook-bejegyzésében már megkezdte a DK-hívők mozgosítását, egyértelművé téve, hogy már nagyon készülődik az őszi politikai szezonra.

Gyurcsány Ferenc már számos alkalommal egyértelművé tette, hogy a baloldalon mindenkinek mögé kell beállni

„Mi vagyunk a haza. Mi, minden magyarral együtt. Politikusként időnként nehéz kérdésekben kell dűlőre jutnunk. Ez része munkánknak” – kezdte az okfejtést a volt miniszterelnök, aki jól láthatóan újra szeretne pozícióba kerülni.

Hozzátette, az is a munkájának a része, hogy beszélgessen, megismerje a szavazóit. „Szeptember első hétvégéjén az ország 70 helyszínére hívunk benneteket, hogy közösen töltsünk el pár órát. Játszunk, beszélgetünk, főzünk. Egy pillanat mosoly. Egy kézfogás, egy ölelés. Kezdődik egy nehéz ősz. Sok dolgunk lesz. Készülünk!” – fogalmazott a bukott miniszterelnök bejegyzésében.

2022plusz: Fletó egyszerre akar 70 helyszínen megjelenni? Azt még megvárjuk. A tübbi ellenzéki pártnak pedig figyelmébe ajánljuk: Ha Gyurcsány készül, az ellenzék kikészül. Vigyázzanak!

Forrás: PestiSrácok

(Címkép: Facebook)