Igaza van a miniszterelnöknek. Amit az Európai Parlament csinál az vicc, egy rossz vicc, amelyen nincs kedvünk nevetni.

Találós kérdés: Honnan a fenéből tudja olyan magabiztosan az EP és baloldali képviselői, hogy Magyarországon megsértik a jogállami elveket, lenyúlják az uniós támogatásokat, megszállják a közmédiát, az egyetemeket és a többi lózung? Hát a magyar baloldaltól.

Nemzetközi internacionalizmus. Tudjuk, hiszen már több, mint 100 éve ez a nóta! A kommün bukása után a kommunisták kiköltöztek Bécsbe, és onnan rémisztették az újságokon keresztül egész Európát a szörnyűséges fehér terrorról. A muníció pedig még 1988-ban is hatott, amikor Grósz elvtárs a sportcsarnokban ezzel hülyítette elvtársait és munkásőreit.

Nemzetközivé lesz holnapra a világ! – hirdetik a balliberális-globalista barátaink újra, és telehintik Brüsszelt, Strasbourgot az elviselhetetlen itthoni viszonyokról szóló jelentésekkel. A szörnyű Orbán-terror közepette árnyékkormányt alakítanak, készülődnek, de mire is? A választásokra! Egy frászt a választásokra, a hatalomátvételre! Bármi áron.

Bukjon meg a kormány! Ne adjatok nekik pénzt, menjen csődbe Magyarország, akkor majd mi átvesszük a hatalmat és kiszolgálunk titeket. (Vö: 1918-19, 1945-49, 1994-98, 2002-2010)

Úgy kell a válság a baloldalnak, mint egy falat kenyér. Csak a romokon tudnak burjánzani, a múltat végképp eltörölni, jöjjön a szép új jövő!

Mit törődnek ők azzal, hogy immár 12 éve sorra bukják a választásokat? Mit törődnek azzal, hogy most is, miközben készülnek, sőt már kész vannak, sorra bukják az időközi választásokat. Ja persze, mert az orbánista-grófista-nacionalista jobboldal csal, lop, hazudik, hát azért. Ne adjatok nekik pénzt, mi jövünk!

Majd mi szállítunk fegyvereket az ukránoknak, küldjük ágyútölteléknek a magyarokat, úgy kell nekik, mert nem szavaztak ránk, dühösek vagyunk!

Munkásököl, pedagógusököl, szakszervezetis ököl a magasban, indul a cirkusz!

Jön a tömeg! Hatalmas demonstrációkat szerveznek, a Facebookon már egymillióan, sőt, tízmillióan vannak, vagy amit akartok, de még az utcára sem mennek velük az emberek. Hatalmas traktorkaravánok készülnek a nemzeti ünnepet megcsúfolni, de még egy öreg, köhögő Zetor sem közelgett, és jellemzően egyedül áll a Parlament előtt EU-zászlókkal néhány momentumos gyerek vagy pár sorosista okospista.

Közben ássák a sírt, hol nemzet süllyed el. Már magától a nemzet szótól is kiveri őket a víz.

Kettős állampolgárság, választójog a külhoni magyaroknak, támogatás, kulturális egység? Hát hol élünk! Fizetnek azok adót ide? Hát nem! Akkor el a közös asztaltól, főleg úgy, hogy – érdekes módon – nem szavaznak ránk! Ja, hogy pont a mi eszméink taszították őket más államok karjaiba Trianonban, hogy sokkal szívesebben fizetnének adót nekünk, mint nekik? Az nem számít! Maradjon minden így, törődjenek velük a mostoha szüleik! Majd a nemzetekfelettiség, az Egyesült Ejrópa szállítja nekik a Kánaánt. Igaz, csak akkor, ha megfelelő számú migráns színesíti az ősi magyar földeket.

Csakhogy a csillagok járása változó. Magyarországnak komoly szövetségesei lesznek hamarosan, az EP összetétele ezáltal 2 év múlva jelentősen megváltozhat. Egyelőre a svédek, az olaszok kezdik felismerni, hogy a baloldal és migrációs, háborús, szankciós, föderalista politikája zsákutca, az amerikai demokrata vezetés hegemonista céljainak kiszolgálása. Ám ott is változik a világ, két év múlva. Biden ma még parolázhat a Gyurcsányné vezette árnyékkormánnyal, de holnap már hiába nyújtja oda a kezét a semminek. Dallasban többek között Orbán Viktor is világossá tette, hogy az amerikai csillagok járása is változó. A nemzeti eszmék, az „első a nemzet” elv primátusa ott is meg fog valósulni.

Forrás: Twitter

Forrás: Twitter

A magyarok által tizenkét éve elsöprő többséggel, minden megfigyelő által tisztességesen és törvényesen megválasztott magyar kormány pedig higgadtan tárgyal az Európa Bizottsággal.

Senki nem vonhatja kétségbe, hogy mi a Nyugathoz tartozunk, de nem, mint csatlósok, hanem mint egyenrangú felek.

Egyenrangú felek, a közös, kölcsönös érdekeken és tiszteleten alapuló unióhoz. Ez a fair hozzáállás. Eszerint pedig nem lehet homályos, baloldali politikai célok mentén elvonni nekünk járó pénzeket.

Nem emelkedhet a jog fölé a politika, főleg úgy nem, hogy ezt a politikát egy szűk magyar ellenzéki csoport generálja és táplálja nemzete ellen.

Mert választásokat nem tudnak nyerni, döntse meg hát az Európai Unió a magyar kormányt. Hát ez lenne aztán a szubszidiaritás, nevezetesen, hogy ők majd feltárják a problémát a legalsó szinten és prezentálják fölfelé, megbízóiknak.

Csakhogy a nép a probléma – sírdogálnak, az istenadta nép!

Na hát, ez az a rossz vicc, amelyen nincs kedvünk nevetni.

Kiemelt kép: Facebook