A Kossuth-díjas magyar énekes kőkemény véleményt fogalmazott meg a kegyelmi botrány kapcsán. Állítása szerint meglepődött, hogy lemondott Novák Katalin és Varga Judit, de elfogadja a döntésüket, míg Magyar Péter felé erős kritikát fogalmazott meg.

Nagy Feró nem bár számított rá, hogy Novák végül tényleg lemond, de úgy gondolja, hogy ő és Varga Judit is megfelelően döntött:

„Nagyon meglepődtem rajta, nem gondoltam volna. Ebben egyetértek Orbán Viktorral: miszlikbe kell szaggatni azt, aki a gyerekeimhez hozzáér. Igen, erre kutya kötelessége volt lemondani, ez tisztességes dolog, hibát követett el”

– jelentette ki Feró, majd hozzátette, hogy azért lepte meg a politikusnők döntése, mivel több esetben volt már olyan, hogy politikusok hibáztak, de végül nem mondtak le. Kiemelte, hogy szerinte tisztességesen jártak el, de sajnálja, hogy távoznak:

„Két nagyon szuper csajt veszítettünk, ez baj”

A kegyelmi üggyel kapcsolatban Nagy Feró óvatosan fogalmazott, arra hivatkozva, hogy „nem szeretne ítélkezni K. Endre felett”, mivel sok mindent lehet hallani, éppen ezért ő rábízza magát a felelős politikusra, és annak döntésére.

Azonban Magyar Péter nyilatkozata már kiverte Nagy Ferónál a biztosítékot, aki erős véleményt fogalmazott meg Varga Judit exférjéről:

„Egyáltalán nem tetszik. Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem sz*rik vissza a fészekbe. Amit ő csinál, azzal elárulta azt, amiben eddig részt vett. Miért nem vette ezt észre előbb, 5-10 évvel ezelőtt? Elítélem ebből a szempontból”

– jegyezte meg Feró.

Blikk

Kiemelt kép: MTI/Máthé Zoltán