A Guardian című baloldali lap 2022. december 17. napján interjút készített egy bizonyos Steve Lacy nevezetű afroamerikai előadóval. Ahogy írták, az ünnepelt fiatal kaliforniai énekes-dalszerző a 2022-es Gemini Rights című albumáról adott egy fergeteges koncertet. „Ő és zenekara egy, a klipjeiben debütált külsőt visel: fekete „S” betűvel festett fehér ingeket. A fekete nyakkendővel kiegészítve dollárjeggyé válik.” És most jön a lényeg a cikkben.” “Érdekesség, hogy a kaliforniai punkok, a Dead Kennedys vezette be ezt a megjelenési formát, amely a zeneipar üres aljasságát vette célkeresztbe 1980 körül.” Megjegyzendő, hogy a rapper klipjében ugyanezt az outfitet viseli.

“Eközben Lacy túlméretezett szemüvege és feszes copfjai erősen emlékeztetnek Stevie Wonderre, egy másik zenészre, akinek tehetsége korán megmutatkozott”- teszi hozzá a Guardian. Sehol egy tiltakozó megjegyzés egy lopást emlegető feddés.

Bár nyilvános fórumokon “lopást” is emlegettek, a kommentelők végső ítélete az volt, hogy a fekete előadóművész inspirálódott és tisztelgett a punk zenekar motívuma előtt.

Mindezek alapján kérjük az érintetteket, hogy fejezzék be a cirkuszolást és beszéljenek arról, a 2022. évi országgyűlési választási kampányt már külföldről közvetlenül érkező pénzekkel próbálta a baloldal befolyásolni, és ezt támasztotta alá az egységes baloldali ellenzék támogatásait feltáró nemzetbiztonsági vizsgálat is. A baloldal (az együtt induló hat párt és a civil szervezetek) közel négymilliárd forintnyi külföldi forrást használt fel a 2022-es kampány során, amiből több, mint 1,8 milliárd Ft-t kapott a Márki-Zay Péterhez köthető Mindenki Magyarországa Mozgalom. Több más konkrét bizonyíték mellett maga az egységes ellenzék miniszterelnök-jelöltje is saját maga leplezte le, hogy a választási kampány során több millió amerikai dollár érkezett hozzájuk az Amerikai Egyesült Államokból.

Megvették őket kilóra!

A CÖF vezetősége

https://youtu.be/VF-FGf_ZZiI?si=1MQ-elTNhIHe949U

Címlapkép forrása: rcarecords.com/artist/steve-lacy