Ez a gyermekeknek szóló játék sajnos az Európai Bizottság felelősei között is zajlik.

A világ népessége kétségekkel teli, a COVID járvány elbizonytalanítja az emberek jövőképét. Ehhez hozzájárulnak olyanok, akik érdekeik alapján, magamutogatással megkérdőjelezik az orvostudomány eredményeit, és a kétségek hintőporát szórják szét a gyanútlan lakosság körében. Céljuk egyértelmű, a kormányzás felelősségviselőinek eltávolítása a hatalomgyakorlásból.

Szégyenteljes, aljas kinyilatkoztatásukkal százak halálát okozhatják, a törvények mögé bújnak és a véleménynyilvánítás szabadságára hivatkoznak. Pengeélen táncoló szabotőrökről beszélünk, akik a védőoltásokat felveszik, de embertársaikat az ellenkezőjére biztatják. A közerkölcs szabályait felrúgva, hazugságokat terjesztenek a keleti vakcinákról, hátráltatva a nyájimmunitás kialakulását, a szabad hétköznapi élet visszatértét. Módszereik közé tartozik a gátlástalanság és a fenyegetés.

A történelem bizonyította, hogy a pandémiát csak oltóanyaggal lehet visszaszorítani. Ez orvosok ezreinek a véleménye, olyanoké, akik a COVID-dal fertőzött betegek ágyainál, saját életüket is kockáztatva, éjjel-nappal kezelik és óvják a betegeket. Tudósok, orvosok, ápolók, átérezve társadalmi küldetésüket, a szó szoros értelmében a frontvonalban harcolnak, életüket veszélyeztetve, miközben fegyverük a fecskendő.

Egyesek a legnagyobb egészségügyi válsághelyzet idején szövetkeznek az ördöggel is. Ahogy Hitler és Sztálin összefogása a 2. világháború kezdetén világégéshez vezetett, ölelkezésük csak addig tartott, míg a megszerzett koncon elkezdődött az osztozkodás. Európában és Magyarországon is láthatjuk, a birodalmi szemléletű pártvezérek összeesküvéssel miként vezetik félre és árulják el híveiket. Nem lehet kétséges, hogy a bolsevik-kommunista-náci érzelmeket is elfogadó magyar ellenzék rátért arra az útra, amit Hitler és Sztálin megpróbált kikövezni.

Az írás teljes terjedelmében a Magyar Hírlap oldalán olvasható.